Ποδηλάτης Βρίσκει, Φροντίζει Και Υιοθετεί Εγκαταλελειμμένο Κουτάβι Στο Δρόμο

Ποδηλάτης Βρίσκει, Φροντίζει Και Υιοθετεί Εγκαταλελειμμένο Κουτάβι Στο Δρόμο

Ποδηλάτης: Η Meire Luce Andrade Abreu ενώ έκανε την αγαπημένη της γυμναστική με το ποδήλατο βρίσκει ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι στον δρόμο. Δεν το σκέφτεται στιγμή, το βάζει στη τσέπη της φόρμας της και το παίρνει μαζί της να το φροντίσει στο σπίτι της.

Η Meire είναι παθιασμένη με το ποδήλατο και της αρέσει να περπατά σε απομονωμένους δρόμους στην περιοχή όπου ζει. Και δεν την νοιάζει καν ο καιρός. Είτε βρέχει είτε έχει ήλιο, πηγαίνει για μια βόλτα με το ποδήλατο.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, με άσχημο καιρό, η Meire δεν άφησε τον εαυτό της να τρομοκρατηθεί και βγήκε να κάνει βόλτα. Αλλά αυτό που λέγεται ότι ήταν ελαφριά βροχή για τους ανθρώπους της πόλης, για τον Meire λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι, μετατράπηκε στη χαρά της συνάντησης με ένα κουτάβι.

Στα μισά της διαδρομής, η γυναίκα βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι. Ο φίλος που τη συνόδευε σε αυτή την εκδρομή τη συμβούλεψε να επιστρέψει μια από τις επόμενες μέρες για να πάρει το κουτάβι, καθώς δεν θα μπορούσε να κάνει το ποδήλατό της

“Όχι! Δεν επιστρέφω! Το παίρνω τώρα!» είπε η Meire στη φίλη της.

Με πολλή αγάπη πήρε το μικρό και το έβαλε στην τσέπη του σακακιού της και ικανοποιημένη από την απόφασή της συνέχισε τη βόλτα της.

Το κουτάβι που πήρε σπίτι το ονόμασε Thor! Μετά τη διάσωση, το μικρό τετράποδο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο ο οποίος διαπίστωσε ότι η υγεία του ήταν καλή.

Ο Thor δεν είναι πλέον μόνος σε αυτή τη ζωή: έχει μια οικογένεια και δύο τετράποδους αδερφούς.

Η Meire άφησε ένα μήνυμα για όποιον θέλει να υιοθετήσει ή να βοηθήσει ένα εγκαταλελειμμένο ζώο: «Η υιοθεσία πρέπει να προέρχεται από αγάπη, γιατί τα ζώα έχουν συναισθήματα και νιώθουν πότε τα αγαπούν ή όχι».

Συγχαρητήρια Meire για την υπέροχη χειρονομία σου!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό