Οι πιο σπαρακτικές φωτογραφίες νεογέννητου μωρού που έχετε δει ποτέ

“Άρπαξα το χέρι της μητέρας και της είπα ότι αυτό ήταν κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε μια έγκυο γυναίκα, αλλά μαζί θα το ξεπεράσουμε”, είπε, όταν μπήκε στο δωμάτιο τοκετού της Emily McClearen.

Η Emily σύζυγος του Richard Staley, θα έκανε μια εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Το μωρό ήταν στο μήνα του, και η Emily είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, αλλά ένα πρωί, ένιωσε ανησυχία καθώς δεν αισθανόταν καμία δραστηριότητα του εμβρύου. Μπήκε, οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο, όπου την βάλανε για Υπερηχογράφημα. Η νοσοκόμα δεν μπόρεσε να βρει τον χτύπο της καρδιάς. Ο υπέρηχος αποκάλυψε ότι ο ομφάλιος λώρος είχε τυλιχτεί γύρω από το λαιμό του εμβρύου και ότι δεν ήταν πλέον εν ζωή.

Οι γιατροί έδωσαν στην Emily την επιλογή να γεννήσει το μωρό της κολπικά ή με καισαρική τομή, και επέλεξε το δεύτερο. Το ανήσυχο ζευγάρι επέστρεψε στις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας για τη χειρουργική επέμβαση.

“Είμαι επαγγελματίας, αλλά άνθρωπος,” δήλωσε η Lindsey, η οποία ειδικεύεται στην ειδικά σχεδιασμένη φωτογράφηση για να υποστηρίξει και να θεραπεύσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν απώλεια βρέφους. Την κάλεσε ένας φίλος της Emily να συλλάβει την συναισθηματικά φορτισμένη γέννηση του νεκρού της μωρού.

«Εκτός από τις καθημερινές μου φωτογραφίες, φωτογραφίζω περίπου 15-20 συνεδρίες το μήνα, που έχουν να κάνουν με κάθε είδους τραγωδία, και κάθε φορά είναι το ίδιο δύσκολο για μένα», συνέχισε. “Κάθε συνεδρία που κάνω με επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο.”

Οι παρακάτω εικόνες είναι τα αποτελέσματα της αψεγάδιαστης δουλειάς της Lindsey κατά την τραγική γέννηση της Monroe Faith Stanley και του ταξιδιού της στον άλλο κόσμο. Θα σας προειδοποιήσουμε, ότι είναι δύσκολο να το δείτε, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ζυγίζοντας 2.5 κιλά, η Monroe μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο υγιές νεογέννητο.

Είναι λοιπόν η ελπίδα της οικογένειας Staley να μοιραστεί τις πρώτες και μοναδικές φωτογραφίες της Monroe για να φέρει ανακούφιση και στήριξη σε άλλες οικογένειες που έχουν βιώσει παρόμοια τραγωδία. Πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε – είναι αδύνατον να μην συγκινηθείτε.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta