Έβαλε τα καλά της και πήγε στον γάμο της φίλης της. Τότε βλέπει άλλες 5 γυναίκες να φοράνε ακριβώς το ίδιο φόρεμα και παθαίνει ΣΟΚ..!

Οι καλεσμένοι συνήθως ελπίζουν για τρία πράγματα πριν πάνε σε ένα γάμο: καλό φαγητό, καλά ποτά και κανείς να μη φοράει τα ίδια ρούχα (ισχύει για τις γυναίκες).

Έτσι όταν οι καλεσμένες στον γάμο της Julia Mammone στις 16 Σεπτεμβρίου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα, έγινε θέμα συζήτησης και έκπληξης!

«Γύρισα και είδα την ξαδέρφη μου να φοράει το ίδιο φόρεμα με μένα,» δήλωσε η Debbie Speranza, που στέκεται στα αριστερά της νύφης. «Στη συνέχεια είδαμε άλλες τέσσερις καλεσμένες με το ίδιο φόρεμα. Τι εφιάλτης!»

Το φαντάζεστε; Δεν είναι ασυνήθιστο δύο άτομα να φοράνε το ίδιο φόρεμα σε ένα γάμο, αλλά έξι; Είναι αδιανόητο!

Η νύφη δήλωσε στη Daily Telegraph ότι το θεώρησε ξεκαρδιστικό, αλλά δε είχαν την ίδια άποψη και μερικές από τις γυναίκες με το ίδιο φόρεμα.

«Αρχικά υπήρχαν μερικά παγωμένα βλέμματα ανάμεσα στις γυναίκες που φορούσαν το ίδιο φόρεμα, που δεν ήξεραν τι να κάνουν: να γελάσουν ή να πάνε σπίτι να αλλάξουν. Στο τέλος όλοι γελούσαμε με αυτό. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γυναίκας. Τι να κάνεις όμως;»

Το φόρεμα είναι της εταιρείας Forever New και είναι ένα υπέροχο φόρεμα, ειδικά για γάμο.

«Κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν στημένο, αλλά γιατί να κάνω κάτι τέτοιο τη μέρα του γάμου μου;» δηλώνει η νύφη.

Η Speranza μοιράστηκε τη φωτογραφία από την δεξίωση στη σελίδα Forever New στο Facebook , όπου έλαβε πάνω από 11.000 σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων εξέφραζαν δυσπιστία για την σύμπτωση.

«Είναι απίστευτο,» σχολίασε κάποιος, «Είναι σαν παράνυμφοι».

Κάποιοι πιο παρατηρητικοί ωστόσο πρόσεξαν ότι τα φορέματα δεν είναι εντελώς ίδια, όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κάποια διαφέρουν ελαφρώς σε μικρές λεπτομέρειες.

Όπως και να χει, αυτές οι λεπτομέρειες δεν μειώνουν το γεγονός ότι έξι καλεσμένες σε ένα συγκεκριμένο γάμο φορούσαν το ίδιο φόρεμα!

Credit: BuzzFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta