Έγκυος Γυναίκα Φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της Ολικής Έκλειψης Ηλίου και ΙΔΟΥ το Μαγικό Αποτέλεσμα!

Όταν οι περισσότεροι προγραμμάτιζαν το πώς θα έβλεπαν καλά την έκλειψη, η Nichole Carver σχεδίαζε κάτι πιο φιλόδοξο – τη λήψη μιας αξέχαστης φωτογραφίας εγκυμοσύνης.

Η ιδέα της Carver – να φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης των ΗΠΑ – ήταν ιδιαίτερα καλή, αφού ζούσε στη Γεωργία όπου ο ήλιος θα καλύπτονταν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου – 99.1%.

Η λήψη του τέλειου σουτ δεν θα ήταν εύκολη. Ο ήλιος θα είχε καλυφτεί εντελώς ένα ή δύο λεπτά μετά και έπρεπε να λάβουν προφυλάξεις για να αποφευχθεί βλάβη στα μάτια.

«Έριξα την ιδέα στην πεθερά μου Lisa Cruikshank, του Still Pearl Photography, την Παρασκευή πριν από την έκλειψη», δήλωσε η Carver.

Έχοντας πεθερά που είναι επαγγελματίας φωτογράφος, αφαιρεί την μεγάλη πίεση. «Δεδομένου ότι είναι η πεθερά μου, γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν πολλές περισσότερες ευκαιρίες για ένα διαφορετικό είδος λήψεις, αν αυτό δεν λειτουργούσε», είπε η Carver.

Λοιπόν, λειτούργησε; Θα έλεγα ότι η απάντηση είναι ένα μεγάλο «ΝΑΙ».

Για να πάρει αυτό το απίστευτο πλάνο, χρειάστηκε λίγη τύχη. «Ήταν δύσκολο να κρατάω τα ειδικά γυαλιά μου πάνω από το φακό», δήλωσε η Cruikshank. «Αλλά έκλεισα τα μάτια μου και κράτησα το κλείστρο για περίπου 20 καρέ».

Επίσης, ο ήλιος ήταν πολύ ψηλά στον ουρανό για να πάρει την Carver και την έκλειψη σε μια λήψη, οπότε η Cruikshank τράβηξε δύο φωτογραφίες και τις συγχώνευσε.

Η αντίδρασή της στα σουτ όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν συντριπτικά θετική.

«Ποτέ δεν περιμέναμε ότι η ιδέα μιας φωτογραφίας θα απογειωνόταν έτσι», είπε η Carver.

«Είναι ένα έργο τέχνης και χρειάστηκε πολλή δουλειά για να πάρουμε αυτή τη φωτογραφία»!

Credit: BuzzFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta