Έφηβοι βγάζουν χιλιάδες δολάρια την ημέρα τρώγοντας σε live streaming!

Η νέα τρελή μόδα στην Κορέα ονομάζεται Mukbang και χάρη σε αυτήν, περίπου 3.500 νέοι σήμερα κερδίζουν χιλιάδες δολάρια τον μήνα.

Συγκεκριμένα, το Mukbang επιτρέπει στον κόσμο να βγάλει περισσότερα από 10.000 δολάρια τον μήνα, απλά και μόνο εκθέτοντας τον εαυτό του σε live streaming την ώρα που απολαμβάνει το πλούσιο δείπνο του, όπως αναφέρεται στο Business Insider.

Η νέα διαδικτυακή τάση έχει μάλιστα μεγάλο κοινό, καθώς χιλιάδες χρήστες κάθε βράδυ συντονίζονται, ώστε να παρακολουθήσουν εκείνους που συμμετέχουν στο Mukbang, χαρίζοντάς τους views, που όσο περισσότερα είναι, τόσο πιο πολλά χρήματα τους αποφέρουν.

Όπως δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ένας από τους λόγους που αυτό έχει γίνει τόσο δημοφιλές είναι επειδή οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη χαρά να βλέπουν άλλους να τρώνε, και μάλιστα μεγάλες ποσότητες φαγητού, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να φάνε πολύ ή δεν θέλουν να φάνε το βράδυ, επειδή, για παράδειγμα, βρίσκονται σε δίαιτα.

Πάντως, οι πιτσιρικάδες που πρόκειται να δείτε στο παρακάτω βίντεο ανήκουν στη… λεγεώνα των καλύτερων παικτών του Mukbang, καθώς κερδίζουν χιλιάδες δολάρια την ημέρα!

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta