Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να είστε Φίλοι με τους Πρώην σας στο Facebook

Είναι πειρασμός να ρίχνεις μια ματιά στη ζωή του πρώην σου, έτσι δεν είναι; Μακάρι να ξέραμε ότι είναι ελεύθερος ακόμη, ότι δεν προχώρησε ποτέ – θα ήμασταν χαρούμενοι. Θα ήμασταν όμως όντως χαρούμενοι;

Ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε αν θα κοιτάξετε το προφίλ του πρώην σας στο Facebook μετά από αυτή την έρευνα. Τα δεδομένα προέρχονται από τους “Singles in America” της σελίδας Match.com. Ρωτήθηκαν πάνω από 5.500 άτομα το 2015 και βρέθηκε ότι όσοι δεν ασχολούνται με τη ζωή των πρώην τους είναι κατά 73% πιο χαρούμενοι από αυτούς που ασχολούνται.

Ακούγεται αρκετά πειστικό, ότι δηλαδή το να τσεκάρεις το προφίλ του πρώην είναι χάσιμο χρόνου. Γι’αυτό σας προτείνουμε να σβήσετε τους πρώην σας από φίλους σας, για να γλιτώσετε τον πειρασμό σε μια στιγμή αδυναμίας.

Επίσης, η έρευνα βρήκε μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία: Η μαγειρική, τα ποτά με φίλους και τα αθλήματα ή η γυμναστική είναι χόμπι που πολλοί λένε ότι τους κάνουν ευτυχισμένους.

Οι συμμετέχοντες λένε ότι βγαίνοντας 6 βράδια τη βδομάδα ήταν 536% πιο χαρούμενοι από αυτούς που δεν βγαίνουν.
Όσοι τρώνε σε εστιατόρια τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι (105%) ενώ αυτοί που τρώνε fast food τείνουν να είναι πιο δυστυχισμένοι (66% λιγότερο).

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta