Μόλις δείτε ΤΙ κάνει αυτή η ΝΕΑ Βούρτσα στα Μαλλιά σας, θα τρέξετε να την αγοράσετε!

Για πολλούς με σγουρά μαλλιά, το πιστολάκι ή η ισιωτική φαίνονται ίσως οι μόνες επιλογές για να πετύχουν το τέλειο λουκ. Αλλά το παρακάτω βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα η οποία ισιώνει τα μαλλιά της με μία βούρτσα, έχει γίνει viral. Δείτε το και μόνοι σας:

Στο βίντεο, μια γυναίκα χτενίζει τα πυκνά κυματιστά μαλλιά της με τη βούρτσα Dafni Brush. Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, έχει ήδη συγκεντρώσει 87 εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 1,3 εκατομμύρια φορές.

Η ομάδα του Tech Insider θέλησε να δοκιμάσει αν όντως λειτουργεί η βούρτσα. Η κοπέλα που την δοκίμασε λέει ότι αν και ίσιωσε τα μαλλιά της μέχρι κάποιο σημείο, η βούρτσα δεν είναι εντελώς αποτελεσματική αφού δεν μπορεί να φτάσει τη ρίζα των μαλλιών της.

Επιπλέον, η τιμή είναι ένα ακόμη αρνητικό – κοστίζει περίπου $300. Γι’αυτό, λοιπόν, καλό θα ήταν να περιμένετε να βγουν και άλλες κριτικές πριν την αποκτήσετε.

A brush that straightens hair?!? Add this to the Christmas wish list this year…**NOTE: The brand of the brush is The DAFNI. You can find it online. 98.3 KORA is a radio station and is in no way affiliated with the creation, sales, or distribution of The Brush. Thank you!

Δημοσιεύτηκε από 98.3 KORA The Texas Country Original στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο