Άντρας κατάφερε να χάσει πάνω από 135 κιλά, έκανε εγχείρηση αφαίρεσης δέρματος και έγινε πραγματικό μοντέλο

Ένας άντρας που έχασε περισσότερα από 135 κιλά αφού είχε γίνει υπερβολικά υπέρβαρος, αφαίρεσε περισσότερα από 9 κιλά δέρματος σε μία επέμβαση που του άλλαξε την ζωή.

Σε κάποια φάση, ο John Allaire, 27, από το San Diego είχε παχύνει τόσο που φορούσε μπλούζες 8XL και ζυγιζόταν σε εμπορική ζυγαριά σε ένα κατάστημα με ψάρια, καθώς οι κανονικές ζυγαριές δεν άντεχαν το βάρος του.

Αλλά αφού ξεκίνησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και έχασε τα επιπλέον κιλά, ο 27χρονος είχε μείνει με πολύ επιπλέον δέρμα.

Ο John, που υποβλήθηκε στην επέμβαση αφαίρεσης δέρματος τον Μάρτιο είπε: «Είναι ευλογία να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μικρά πράγματα στην ζωή που πολλοί θεωρούμε δεδομένα.»

Αφού έχασε τα κιλά, ο John ξεκίνησε μία καμπάνια στο GoFundMe για να μπορέσει να πληρώσει την επέμβαση αφαίρεσης του επιπλέον δέρματος.

Σε μία συνέντευξη είπε: «Κοιτώντας τις διατροφικές μου συνήθειες, βλέπω πως όποτε υπήρχε κάποιο πρόβλημα συνήθιζα να πηγαίνω στο σουπερμάρκετ και να παίρνω γλυκά.»

Αυτές οι συνήθειες συνεχίστηκαν και όταν ήταν έφηβος με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί το φαγητό σαν μηχανισμό άμυνας.

Τα κιλά που είχε πάρει είχαν αλλάξει εντελώς την ζωή του. Είχε σπάσει αρκετούς καναπέδες και καρέκλες, ακόμα και λεκάνες.

Όταν όμως αρραβωνιάστηκε με την Caila, που την ήξερε από τα 12, άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να χάσει βάρος.

Αφού είδε μία διαφήμιση στο Facebook, πέταξε όλες τις παχυντικές τροφές και το πήρε απόφαση να αδυνατίσει.

Μετά από 15 μήνες, ο John είχε χάσει 135 κιλά, κάτι που αποδίδει στην προσέγγιση του προγράμματος και στην υποστήριξη που είχε.

Αφού όμως τα κατάφερε και έχασε τα κιλά, είχε μείνει με ένα νέο πρόβλημα: είχε σχεδόν 9 κιλά επιπλέον δέρματος – πολύ περισσότερο από ότι περίμενε.

Μετά από μία επέμβαση 10 ωρών όμως κατάφερε να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα από τον κορμό και τα χέρια του – παρόλο που θα πρέπει να υποβληθεί και σε περαιτέρω επεμβάσεις στο μέλλον για να αφαιρέσει το δέρμα και από το κάτω μέρος του σώματός του.

Ενώ έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, έχει μεταμορφωθεί πλήρως. Τώρα, ελπίζει η ιστορία του να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους που έχουν θέματα με το βάρος τους.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

[true.gr]

Related Items:, Share Tweet Share Share

Πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta