Έκτακτο: Νεκρή χθές η Τ. Παυλίδη. Ήταν…

Μεγάλη  η θλίψη στην επιστημονική κοινότητα της από τον θάνατο της 37χρονης Ταμάρα Παυλιδη. Μια επιστήμονας και συνάμα μάνα δύο παιδιών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η 37χρονη, ήταν παντρεμένη με τον επιστήμονα, Παύλο Παυλίδη και ζούσαν στις Μοίρες της Μεσαράς, μαζί με τα δύο τους παιδάκια, ένα κοριτσάκι ηλικίας 12 ετών και ένα αγοράκι ηλικίας 10 ετών.

Η Ταμάρα εργαζόταν στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), μαζί με το σύζυγό της. Όπως αναφέρεται σε συλλυπητήρια δημοσίευση στο Facebook, από την ομάδα «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», επρόκειτο για μία γυναίκα – «αγωνίστρια», η οποία ήταν «γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση, πριν από δύο ημέρες, η 37χρονη είχε νιώσει κάποιες «ενοχλήσεις», ωστόσο κανείς από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι μερικές ώρες αργότερα, θα καλείτο να της πει το τελευταίο αντίο.

Η ανάρτηση, η οποία «ραγίζει» καρδιές, καταλήγει με τη φράση «Η θλίψη και ο πόνος είναι μεγάλος για την αγαπητή μας Ταμάρα… που ήταν η προσωποποίηση της ζωής και του αγώνα!».

Κρίμα. Σκέφτομαι τα παιδακια που έμειναν πίσω και τον άντρα της

πηγή: neakriti

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»