Αυτός ο τζιχαντιστής με ύψος μόλις 1 μέτρο είναι με το ζόρι λίγο πιο μεγάλος από το Καλάσνικόφ του!

  • Ο μαχητής με το ψευδώνυμο «Al-Chihuahua», ανήκει στην ομάδα Jabhat Al-Nusra που συνδέεται με την Al Qaeda.
  • Οι εικόνες τον δείχνουν να ποζάρει με ένα όπλο, γυαλιά ηλίου και καμουφλάζ.
  • Ο μικρόσκοπικος τζιχαντιστής έχει το ψευδώνυμο «Abu Ahmad» στο διαδίκτυο.

Είναι με το ζόρι πιο ψηλός από το όπλο του αλλά αυτό δεν φαίνεται να σταματά τον μόλις ενός μέτρου νάνο από να πάρει μέρος στον πόλεμο τρομοκρατίας στη Συρία.

Ο μικροσκοπικός τζιχαντιστής φέρεται να έχει μπει στην ομάδα Jabhat Al-Nusra που συνδέεται με την Al Qaeda, και πολεμά το καθεστώς Assad και το Ισλαμικό Κράτος.

Οι εικόνες του ανέβηκαν στο Twitter από τον Leith Abou Fadel, επικεφαλής συντάκτη της αγγλικής έκδοσης της αραβικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας AlMasdar News.

Φωτογραφίες στο ίντερνετ τον δείχνουν να στέκεται με το καλάσνικοφ ντυμένος με παραλλαγή και με ζώνη πυρομαχικών δίπλα σε ένα φορτηγάκι που υψώνεται δίπλα του.

Σε μια άλλη, ποζάρει με τα γυαλιά ενώ κραδαίνει το όπλο στο ένα χέρι.

Ο κύριος Fadel είπε στην MailOnline: «Ένας φίλος ανέβασε τη φωτογραφία του και τον ξεχώρισα. Προσπαθησα να μάθω περισσότερα για κείνον, αλλά οι πληροφορίες ήταν περιορισμένες. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι μέλος της ομάδας Jabhat Al-Nusra που συνδέεται με την Al Qaeda στη Συρία.

Αποσπάσματα από το YouTube το 2011 ισχυρίζονται ότι παρουσιάζουν ένα νάνο που παλεύει για τους Ταλιμπάν: 

Η Jabhat Al-Nusra είναι μέρος μιας ισχυρής αντιστασιακής συμμαχίας που ονομάζεται Στρατός της Κατάκτησης, που ελέγχει την επαρχία Idlib στη Συρία και παλεύει τις δυνάμεις του καθεστώτος εδώ και αρκετά χρόνια.

Σήμερα αποκαλύφθηκε από την MailOnline ότι μια φιγούρα που πρωταγωνιστεί σε 2 προπαγανδιστικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, με το ψευδώνυμο Abu Basir al-Britani είναι ο γιος ενός Βρετανού σκηνοθέτη.

Ο 26χρονος Lucas Kinney είναι ο πρώτος λευκός Βρετανός που προσηλυτίστηκε για τον πόλεμο στη Συρία.

Σαν έφηβος, ήθελε να γίνει ιερέας.

Ο πατέρας του, Patrick, 59 ετών, συνεργάστηκε στενά με τον Steven Spielberg σε ταινίες, όπως «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και Η Τελευταία Σταυροφορία», και ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε μια μεγάλη σειρά επιτυχιών.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta