50.000 άνθρωποι παίρνουν μέρος σε μια συγχρονισμένη επίδειξη Τάι Τσι που έσπασε τα παγκόσμια ρεκόρ

Με χιλιάδες ανθρώπους στοιχισμένους στα πάρκα της Κίνας την Κυριακή το πρωί, ίσως περιμένετε να γίνεται περισσότερη φασαρία.

Αλλά τα πάρκα στην πραγματικότητα μετατράπηκαν σε χώρους ηρεμίας, καθώς οι άνθρωποι εξασκούσαν την ήρεμη αρχαία τέχνη του Τάι Τσι σπάζοντας τα παγκόσμια ρεκόρ στην επαρχία Henang.

50.000 άνθρωποι πήραν μέρος στις εντυπωσιακές επιδείξεις σε διάφορα προεξέχοντα σημεία της περιοχής, και περίμεναν να επιβεβαιωθεί ως η μεγαλύτερη επίδειξη σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες των παγκόσμιων ρεκόρ.

Οι κάτοικοι πήραν μέρος στις σκιαμαχίες σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες σε ολόκληρο το Henang, φορώντας διαφορετικά χρωματιστά ρούχα για να σχηματίσουν σχέδια, τα οποία φαινόντουσαν από πλεονεκτικές θέσεις στην περιοχή.

Η τέχνη συνδυάζει τη βαθιά αναπνοή και χαλάρωση με αργή και ήπια κίνηση και αναπτύχθηκε αρχικά ως πολεμική τέχνη του 13ου αιώνα στη Κίνα, αλλά τώρα ασκείται σε όλο τον κόσμο.

Συσχετίζεται με διάφορα οφέλη για την υγεία, τόσο για το σώμα και το μυαλό, κρατώντας τους ανθρώπους σε φόρμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες