7 πράγματα για τα οποία πρέπει όλες οι μαμάδες να σταματήσουν να απολογούνται

Η μητρότητα είναι δύσκολη αλλά υπέροχη. Κάθε μητέρα νιώθει την απόλυτη ευτυχία όταν βλέπει τα παιδιά της να χαμογελούν αλλά και πολλές τύψεις όταν δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Μήπως, όμως, νιώθεις λίγες τύψεις παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε; Ανακάλυψε 7 καταστάσεις για τις οποίες δεν χρειάζεται να ζητάς «συγγνώμη»:

1.Όταν δεν θυμάσαι όλους τους στίχους από το αγαπημένο του νανούρισμα: Συμβαίνει σε όλες. Μπορεί η πεθερά σου να το έχει μάθει απ’έξω, αλλά όταν αλλάζεις τους στίχους επειδή δεν τους θυμάσαι το τραγούδι γίνεται πιο ενδιαφέρον!

2.Είσαι στη δουλειά αλλά… δεν σου λείπουν τα παιδιά σου: Έχεις ανάγκη από τις δικές σου στιγμές είτε είναι στο γραφείο, είτε είναι σε μια βραδινή έξοδο είτε στις διακοπές.

3.Για το ακατάστατο σπίτι, με παιχνίδια παντού! Δεν είχες χρόνο, το παιδί παίζει συνεχώς, δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν!

4.Όταν κρύβεσαι! Υποκρίνεσαι ότι κοιμάσαι, κάθεσαι λίγη ώρα παραπάνω στο σούπερ μάρκετ, κάνεις μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχεις τον έλεγχο!

5.Δεν κρατάς τα όρια και τα αφήνεις να δουν τηλεόραση ή να ασχοληθούν με το tablet, επειδή είσαι κουρασμένη. Καμιά μητέρα δεν γεννήθηκε με σούπερ δυνάμεις!

6.Δεν έχεις χάσει κιλά;  Δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Γιατί να απολογηθείς;

7.Έχεις γεμίσει με φωτογραφίες των παιδιών σου το προφίλ σου στα social media! Σε όποιον αρέσει! Μα είναι τόσο χαριτωμένα.

Πηγή:  babyradio.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta