Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο!

Το 1997, η ζωή της οικόγενειας McCaughey άλλαξε και σίγουρα έγινε πιο “γεμάτη”.

Η Kenny και ο Bobbie McCaughey, ύστερα από πολλές θεραπείες γονιμότητας και προσπάθειες, έλαβαν καλά νέα. Βρίσκονταν μόλις ένα βήμα από το να αποκτήσουν τα πρώτα τους παιδιά.

Αυτό όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη που είχαν να αντιμετωπίσουν. Οι γιατροί τους ενημερώσαν πως η μέλλουσα μαμά κυοφορούσε επτάδυμα, 4 αγόρια και 3 κορίτσια. Δυστυχώς όμως, υπήρχε φόβος να μην τα καταφέρουν και τα 7 μωράκια, γι’ αυτό θα ήταν καλό να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης των εμβρύων.

Η Kenny και ο Bobbie, χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκαν να προχωρήσουν με οποιαδήποτε μείωση και δικαιώθηκαν καθώς 9 μήνες μετά κρατούσαν στη “μεγάλη” αγκαλιά τους «Seven From Heaven».

Τα μωράκια γεννήθηκαν πολύ μικρά καθώς το βαρύτερο ήταν μόλις 1,5 κιλό αλλά πάλεψαν και τα κατάφεραν.

Μεγάλωσαν και εκτός από αδέρφια έγιναν καλοί φίλοι που έμαθαν να φροντίζουν και να συμπαραστέκονται ο ένας τον άλλον. Και μάλιστα πρόσφατα οι Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan και Joel ενηλικιώθηκαν και ετοιμάζονται για σπουδές.

Ο Brandon θέλει να πάει στο στρατό, η Alexis θέλει να γίνει καθηγήτρια, η Natalie θέλει να γίνει δασκάλα σε μικρά παιδιά,ο Kenny Jr. ονειρεύεται να ασχοληθεί με την κατασκευή σπιτιών, οι Nathan and Joel θέλουν να γίνουν προγραμματιστές και η Kelsey κάνει τη διαφορά καθώς θέλει να γίνει τραγουδίστρια!

Όσο ετοιμάζονται για τις σπουδές ο πατέρας τους δηλώνει συγκινημένος “Όταν έρθει η ώρα να φύγουν θα είναι πραγματικά δραστική η αλλαγή! Το σπίτι που δεν ησύχαζε ποτέ, θα είναι άδειο.”

Πηγή: babyradio.gr

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο