7 Ξεκάθαρα Σημάδια πως καταστρέφετε την Σχέση σας. Δώστε μεγάλη Προσοχή στο 4ο!

Όταν κάτι πηγαίνει στραβά στις σχέσεις μας, τείνουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στον σύντροφό μας. Αλλά χρειάζονται δύο για να γίνει ένας καβγάς και είναι αδύνατο να φταίει μόνο ο ένας για τα πάντα.

Έτσι, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε αυτά τα 7 σημάδια που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας. Οπότε εσείς χαλάτε την σχέση σας εάν…

Είστε εθισμένοι σε ηλεκτρονικές συσκευές

Εάν περνάτε τον περισσότερο χρόνο κοιτώντας το κινητό σας, αυτό μπορεί να μετατραπεί σε εθισμό και να κάνει πολύ κακό στην σχέση σας. Προσπαθήστε να αποκτήσετε άλλες ασχολίες, όπως το να διαβάσετε ένα βιβλίο.

Δεν μπορείτε να θέσετε προτεραιότητες

Είναι σημαντικό να έχετε την σχέση σας στις προτεραιότητές σας, ειδικά εάν έχετε βαρύ πρόγραμμα. Βγείτε για ένα ραντεβού, κάντε κάτι ρομαντικό ή πάτε για διακοπές. Ότι το αφήνετε θα σας αφήσει.

Δεν είστε υποστηρικτικοί

Ένα απλό ‘ευχαριστώ’ είναι πολύ σημαντικό αλλά πολλοί το ξεχνούν. Ωστόσο, εάν ο αγαπημένος σας κάνει κάτι καλό για σας, μην το θεωρείτε δεδομένο. Όλοι χρειάζονται την επιβράβευση.

Μιλάτε αδιάφορα

Οι άνθρωποι που αγαπιούνται μιλάνε μεταξύ τους ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις λεπτομέρειες της μέρας σας και ακούστε τον άλλον.

Εκνευρίζεστε πολύ εύκολα

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τον αγαπημένο σας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι αυτά για τα οποία τον αγαπάτε. Εάν ο άντρας σας αφήνει παντού τις κάλτσες του, πείτε του πως θα πλυθούν μόνο εάν είναι στα άπλυτα. Όταν ξεμείνει από κάλτσες, δεν χρειάζεται να του πείτε τίποτα άλλο.

Είναι αδύνατο να διαπραγματευτείτε

Προσπαθήστε να λύσετε μαζί τα προβλήματα. Συζητήστε τα πριν φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο. Όταν έχετε μία σημαντική συζήτηση, κάντε τον σύντροφό σας να νιώσει άνετα. Και να θυμάστε πως το πιο σημαντικό είναι να μιλάμε. Εάν ο καβγάς φουντώσει, βγείτε από το δωμάτιο, ακόμα και αν είναι για μισό λεπτό. Μόλις ηρεμήσετε, η κουβέντα θα γίνει πιο εποικοδομητική.

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Εάν θέλετε μία ζεστή και στενή σχέση, πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας. Μην του ζητάτε αναφορά και μην ψάχνετε το κινητό του. Η αδικαιολόγητη καχυποψία μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από ότι θα θέλατε.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta