6 Νύφες που αναγκάστηκαν να ταΐσουν τα Μωρά τους την πιο ακατάλληλη Στιγμή!

Η Christina Torino-Benton παντρεύτηκε στις 18 Ιουνίου τον Danny Benton αλλά δεν έκανε διάλειμμα από τις ευθύνες της μητρότητας. ταΐσουν   

Οι νεόνυμφοι έχουν μια κόρη 9 μηνών, την Gemma, η οποία πείνασε και άρχισε να κλαίει κατά τη διάρκεια του γάμου των γονιών της. Η μητέρα της έκανε το μόνο πράγμα που μπορούσε: κάθισε στην μπροστινή σειρά και άρχισε να την θηλάζει.

“Κανείς δεν εξεπλάγη, ούτε καν ο ιερέας”, είπε η φωτογράφος του γάμου, Lana Nimmons, η οποία φωτογράφισε το στιγμιότυπο. “Η Christina πάντα τάιζε το μωρό της όποτε το είχε ανάγκη – όλοι την έχουμε δει να θηλάζει κάποια στιγμή.”
Και πριν την τελετή, η Torino-Benton φωτογραφήθηκε να θηλάζει την Gemma.

“Η Gemma πεινούσε πολύ”, είπε η Nimmons. “Ρώτησα την Christina αν ήθελε να την βγάλω φωτογραφία να θηλάζει και είπε ναι. Φαινόταν στα μάτια της πόσο χαρούμενη ήταν.” Η Nimmons κοινοποίησε την φωτογραφία στην ομάδα Breastfeeding Mama Talk στο Facebook και η αντίδραση ήταν θετική – τόσο θετική που και άλλες γυναίκες μοιράστηκαν παρόμοιες φωτογραφίες τους.

“Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο 5 μηνών γιος μας αποφάσισε ότι πεινούσε”, είπε η Zania Wenham. “Ο φωτογράφος τράβηξε την φωτογραφία και μου αρέσει πολύ το πώς φαίνεται η φύση.”

“Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου μου”, έγραψε η Danielle Shab. “Του αρέσει πολύ να θηλάζει τώρα που είναι 8 μηνών, όπως όταν ήταν μωρό. Δεν θα το άλλαζα για τίποτα.”

“Εγώ θηλάζοντας το 6 μηνών μωρό μου κατά την διάρκεια της ανανέωσης των όρκων μας”, έγραψε η Emily Scheffler. “Δεν θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο.”

“Αυτές είμαστε εμείς την ημέρα του γάμου μου! Άντεξε πάντως μια χαρά στην τελετή!”, είπε η Candace Henry.

Η Chrissy Jachmann δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία με το σχόλιο: “Ένα υπέροχο πράγμα που θα μπορώ να δείξω στην κόρη μου αργότερα”.

Η Nimmons είπε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο θηλασμός είναι ταμπού για κάποιους και ότι είναι χαρούμενη με την θετική ανταπόκριση.

“Δεν με εκπλήσσει η ανταπόκριση – η Christina είναι μια υπέροχη γυναίκα και μητέρα”, είπε. “Είμαι τόσο χαρούμενη που όλοι είναι τόσο υποστηρικτικοί.”

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta