5 Κορίτσια ποζάρουν για την αποφοίτησή τους αλλά η μία από αυτές προκάλεσε σάλο στο ίντερνετ. Μπορείτε να καταλάβετε ποια;

Παρ’όλο που ο νόμος δεν επιτρέπει στους μαθητές να πίνουν στον σχολικό χορό (είναι κάτω από το νόμιμο όριο, φυσικά), εκείνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να το βάλουν κρυφά μέσα. Οι συνοδοί κάνουν συνεχώς ελέγχους, αλλά οι επινοητικοί μαθητές συνεχίζουν να παραβαίνουν τους κανόνες και μοιάζουν με ήρωες στα μάτια των φίλων τους.

Μια κοπέλα έβαλε κρυφά ένα τεράστιο φλασκί στον σχολικό χορό της, περνώντας το σαν τσαντάκι και το διαδίκτυο την αποκαλεί ιδιοφυΐα. Ας ελπίσουμε ότι θα χρησιμοποιήσει το ταλέντο της σε κάτι καλύτερο από το να μεθά στο σχολικό χορό.

Η Βρετανίδα Eleanor Clarke δεν σκόπευε να αφήσει τον νόμο να την εμποδίσει από το να διασκεδάσει στον χορό. Εμφανίστηκε στον χορό με ένα φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ και ένα μεταλλικό τσαντάκι στο χέρι. Αλλά αν το παρατηρήσετε καλά, το «τσαντάκι» αυτό δεν είχε μέσα το κραγιόν της, αλλά μια μεγάλη ποσότητα αλκοόλ για την ίδια και τις φίλες της.

Δεν την έπιασε κανείς. Αντίθετα, κοινοποίησε φωτογραφίες στο Twitter και σε χρόνο μηδέν έγιναν viral. Ο κόσμος τώρα την ευχαριστεί για την σοφία της. Όταν ανέβασε τις φωτογραφίες, η Eleanor έγραψε: «Ακόμα δεν ξέρω πώς την γλίτωσα κρατώντας ένα τεράστιο φλασκί σαν τσαντάκι.»

Πέρα από το προκλητικό σχόλιο, ανέβασε και 4 φωτογραφίες στις οποίες η ίδια και οι φίλες της πίνουν από το φλασκί. Δείτε τις εν ώρα δράσης στο βίντεο. Πολλοί έγραψαν την άποψη τους για το σχέδιο της έφηβης να μεθύσει στον χορό.

«Είναι τόσο χαλαρή, το κρατάει σαν κανονικό τσαντάκι, είναι πραγματικά πανέξυπνη», έγραψε η Jemma. Άλλοι την αποκάλεσαν ιδιοφυΐα γι’αυτό που έκανε. Ενώ όλοι ασχολούνταν με το φλασκί της Eleanor, κάποιοι παρατήρησαν ότι και οι φίλες της είχαν παράξενα τσαντάκια.

«Όλοι μιλάμε για το τεράστιο φλασκί της Eleanor, ενώ η φίλη της με το κόκκινο πήρε την γάτα της στον χορό», είπε κάποιος.

Υπήρξαν φυσικά και αντίθετες απόψεις: «Ιδιοφυΐα; Μάλλον χαζή! Αν συνεχίσει να πίνει τόσο πολλή βότκα σε μια βραδιά, πρέπει να αναλογιστεί την εξάρτηση της από το αλκοόλ. Αλλιώς η ιδιοφυΐα θα γίνει σύντομα αλκοολική.»

Credit: awm.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta