17 Ανατριχιαστικά και άκρως Τρομακτικά Μέρη σε όλο τον Κόσμο. Το 11ο θα σας Προκαλέσει Εφιάλτες!

1. Δάσος Hoia Baciu, Ρουμανία

Το δάσος Hoia Baciu είναι γνωστό ως το Τρίγωνο των Βερμούδων της Ρουμανία, όπου έχουν αναφερθεί εξαφανίσεις ατόμων, ηλεκτρονικές συσκευές που χωρίς λόγο σταματούν να δουλεύουν, και εμφανίσεις ΑΤΙΑ.

2. Μουσείο Mütter, Πενσιλβανία ΗΠΑ

Το μουσείο Mütter είναι απλά τρομακτικό. Φιλοξενεί συλλογές με μέρη σωμάτων, έμβρυα και κέρινα αγάλματα.

3. Oradour-sur-Glane, Γαλλία

Το Oradour-sur-Glane ήταν ένα μικρό γαλλικό χωριό που κατέλαβαν οι Ναζί. Ολόκληρο το μέρος κάηκε και σχεδόν κάθε κάτοικος εκτελέστηκε.

4. Το Πηγάδι του Jacob, Τέξας

Το Πηγάδι του Jacob είναι μια φυσική πηγή με πάνω από 50 μέτρα βάθος. Πολλοί έμπειροι κολυμβητές έχουν πεθάνει εξερευνώντας τα βάθη.

5. Θαλάσσια οχυρά Maunsell, Βόρεια Θάλασσα

Αυτά τα οχυρά σχεδιάστηκαν για να προστατέψουν την Αγγλία από πιθανή εισβολή της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα είναι σχεδόν ακατοίκητα, εκτός από ερημίτες και λαθρέμπορους

6. Βαρόσα, Κύπρος

Η Βαρόσα είναι μια τελείως ακατοίκητη παραθαλάσσια πόλη της Κύπρου. Μετά την τούρκικη εισβολή, η Βαρόσα γρήγορα εκκενώθηκε. Σήμερα στέκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση, όταν οι κάτοικοι την εγκατέλειψαν το 1974.

7. Κάστρο Leap, Ιρλανδία

Είναι γνωστό ως κάστρο φαντασμάτων. Στο κάστρο έχουν γίνει πολλές ιστορικές σφαγές και χτίστηκε πάνω σε μέρος βασανιστηρίων.

8. Θέρετρο San Zhi, Ταϊβάν

Ένα ολόκληρο θέρετρο χτίστηκε και μυστηριωδώς οι κατασκευές σταμάτησαν μετά από σειρά θανάτων. Τελικά εγκατέλειψαν το μέρος και μέχρι σήμερα δεν έχει κατοικηθεί.

9. Κατακόμβες, Παρίσι

Οι Κατακόμβες του Παρισιού εξυπηρετούν ως ένα τεράστιο νεκροταφείο για 6 εκατομμύρια σώματα. Υπάρχει και ένα μη τουριστικό τμήμα, όπου εκτείνεται μια υπόγεια, παράνομη και αφρούρητη δεύτερη πόλη κάτω από το Παρίσι.

10. Wonderland, Κίνα

Η Wonderland θα ήταν η απάντηση της Κίνας στη Disneyland, αλλά κατά εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη. Προβλήματα στις κατασκευές οδήγησαν να εγκαταλείψουν τελείως το έργο. Όσα χτίστηκαν είναι ανοιχτά για επίσκεψη σε όσους επιζητούν τη περιπέτεια.

11. Υπόγειο μετρό του Σινσινάτι, Οχάιο ΗΠΑ

Το Σινσινάτι επιχείρησε να χτίσει υπόγειο σιδηρόδρομο στις αρχές του 1900, αλλά ξέμειναν από χρηματοδότηση. Τα άδεια τούνελ υπάρχουν ακόμα κάτω από την πόλη και είναι πολύ τρομακτικά.

12. Kryziu Kalnas, Ο Λόφος των Σταυρών, Λιθουανία

Αρχικά το μέρος ήταν τόπος, όπου οι Λιθουανοί θρηνούσαν τους νεκρούς που χάθηκαν στον πόλεμο. Η Σοβιετική Ένωση δύο φορές κατεδάφισε τη περιοχή, και οι ντόπιοι το ξανάχτιζαν. Σήμερα, πάνω από 10.000 σταυροί στέκονται όρθιοι.

13. Σπηλιές Με Μούμιες Kabayan, Φιλιππίνες

Είναι ακριβώς όπως περιγράφεται. Είναι σπηλιές με τις πιο καλοδιατηρημένες μούμιες του κόσμου. Βρίσκονται σε απομακρυσμένα βουνά, μακριά από τον πολιτισμό.

14. Muynak, Ουζμπεκιστάν

Το Muynak κάποτε ήταν ένα μεγάλο λιμάνι στη λίμνη Αράλη στη Κεντρική Ασία. Μέχρι που η λίμνη αποξηράνθηκε για άρδευση. Σήμερα έχουν απομείνει μόνο σκουριασμένα πλοία στην ερημιά.

15. Centralia, Πενσιλβανία ΗΠΑ

Η Centralia κάποτε ήταν μια πόλη με ορυχεία, μέχρι που τα αποθέματα με κάρβουνο κάτω από την πόλη πήραν φωτιά. Η υπόγεια φωτιά δεν έχει σταματήσει από το 1962. Σήμερα ολόκληρη η πόλη έχει μείνει εγκαταλελειμμένη.

16. Το Νησί με τις Κούκλες, Μεξικό

Το Νησί με τις Κούκλες είναι ένα ακατοίκητο νησί στο Μεξικό. Σύμφωνα με το θρύλο, ένα κορίτσι πέθανε στα κανάλια που περιτριγυρίζουν το νησί, και ξεκίνησαν να ξεβράζονται συνεχώς κούκλες στις ακτές. Ο μόνος κάτοικος του νησιού ανέλαβε να κρεμάει τις κούκλες ως φόρο τιμής στο αδικοχαμένο κορίτσι.

17. Η Είσοδος στη Κόλαση, Τουρκμενιστάν

Η Είσοδος στη Κόλαση αρχικά ήταν ένα μέρος με αποθέματα αερίου που έβαλαν φωτιά Σοβιετικοί επιστήμονες και καίει εδώ και 40 χρόνια. Για άγνωστο λόγο, στις φαίνεται να αρέσει το μέρος και συρρέουν κατά χιλιάδες.

Credit: 9gag.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta