Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta

Επανήλθαν έπειτα από μία ώρα τα social media, Facebook και Messenger, με τους χρήστες να προσπαθούν να συνδεθούν ξανά.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες που είχαν επιλέξει την εντολή «ξέχασα τον κωδικό μου», καλούνται τώρα να συνδεθούν στο mail τους, ώστε να βρουν και να χρησιμοποιήσουν τον νέο κωδικό που τους έχει αποσταλεί, προκειμένου να συνδεθούν.

Τα social media, Facebook, Instagram και Messenger «έπεσαν» περίπου στις 17:20, ώρα Ελλάδας προκαλώντας «παράλυση» στις διαδικτυακές επικοινωνίες

Περισσότερα σε λίγο…

Από τις 6:30 το απόγευμα, η εταιρεία του Facebook και όλες οι θυγατρικές της εταιρείες, όπως Instagram και WhatsApp, αλλά και το Messenger, που συνδέεται άμεσα με την εφαρμογή του, είχαν κρασάρει σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η πρόσβαση. Το μόνο μέσο κοινωνικής Δικτύωσης που παρέμεινε σε λειτουργία, ήταν το Twitter, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε η εταιρεία του Facebook, ώστε να απολογηθεί στους χρήστες της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση έγραψε ότι ήταν εις γνώση τους το πρόβλημα που υπάρχει με την πρόσβαση στις εφαρμογές και τα προϊόντα τους και ψάχνουν τον τρόπο για να επιλύσουν το πρόβλημα και να λειτουργήσουν ξανά οι εφαρμογές τους, το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου, η εταιρεία απολογήθηκε για την αναστάτωση.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες και ατελείωτο τρολάρισμα από τους χρήστες του Twitter παγκοσμίως, οι εφαρμογές επανήλθαν και οι χρήστες μπορούν και πάλι να τις ξαναχρησιμοποιήσουν.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

«Ράγıσαν» κı οι πέτρες: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα απλώς κοντά μας» – Σπαpάζει η αδερφή του 40χρονου Επισμηναγού