15 Άγνωστα Παιδιά Διάσημων Celebrities που τα Κρατούσαν Κρυφά στο Ευρύ Κοινό και Κανείς ΔΕΝ γνώριζε την ύπαρξή τους!

1. O Jude Law έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, αλλά έχει ακόμα δύο παιδιά! Η κόρη του Sophia είναι από μια σύντομη σχέση με την Samantha Burke και η κόρη του Ada είναι από μια πρώην φίλη του που ονομάζεται Catherine Harding. Ο Jude πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πληρώσει τη διατροφή για όλα του τα παιδιά!

2. Ο Gavin Rossdale, ο πρώην σύζυγος της Gwen Stefani, ήταν ακόμα παντρεμένος μαζί της όταν έκανε τεστ πατρότητας που αποκάλυψε ότι ήταν πατέρας της κόρης της Pearl Lowe, της Daisy.

3. Ο Eddie Murphy δεν είχε ιδέα ότι είχε κόρη με την Mel B. από τις Spice Girls. Όταν η Mel του είπε ότι ήταν ο πατέρας, δε τη πίστεψε και αρνήθηκε να κάνει τεστ πατρότητας. Τελικά έκανε το τεστ, που όντως έδειξε ότι ήταν ο πατέρας της και τώρα έχουν καλές σχέσεις. Ο Eddie έχει ήδη 9 παιδιά.

4. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Will Smith έχει δύο διάσημα παιδιά: τη Willow και τον Jaden. Αλλά στην πραγματικότητα έχει ακόμα ένα γιο που ονομάζεται Trey από το πρώτο του γάμο.

5. Η Beyoncé έπαθε σοκ όταν έμαθε την αλήθεια για τη κρυφή αδερφή της! Ο πατέρας της εκμυστηριεύτηκε ότι είχε δεσμό με ένα μοντέλο εσωρούχων. Η αδερφή της Beyoncé είναι 6 ετών και ονομάζεται Koi. Η Beyoncé μετά από αυτό έκοψε κάθε σχέση με τον πατέρα της και δεν έχει γνωρίσει ακόμα την αδερφή της.

6. Η οικογένεια Osbourne έγινε γνωστή από το ριάλιτι τους. Αλλά μια κόρη που ποτέ δεν έδειξε η εκπομπή ήταν η μεγαλύτερη κόρη του Ozzy και της Sharon, η Aimee. Σύμφωνα με πηγές, είναι τελείως διαφορετική από την οικογένειά της και δε τα πάει καλά με τα άλλα αδέρφια της.

7. Ο Arnold Schwarzenegger παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την πρώην οικονόμο τους. Αλλά έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι έκανε και ένα γιο μαζί της!

8. Ο Hugh Grant έχει 4 παιδιά με δύο γυναίκες. Το πρώτο του παιδί ήταν μια κόρη με την Tinglan Hong έπειτα από μια σύντομη σχέση. Το δεύτερο παιδί ήταν ένας γιος με την Anna Eberstein.
Επέστρεψε στην Tinglan για να κάνουν μαζί ένα γιο και επέστρεψε στην Anna για να κάνουν ακόμα ένα παιδί! Ακόμα και εμείς μπερδευτήκαμε!

9. Ο Owen Wilson είχε σχέση με μια παντρεμένη γυμνάστρια που ονομάζεται Caroline Lindqvist. Η σύντομη σχέση τους έληξε, αλλά ο Owen αργότερα έμαθε πως απέκτησε ένα γιο! Έχει ένα άλλο παιδί με την πρώην φίλη του Jade Duell. Έμαθε για την εγκυμοσύνη της αφού είχαν ήδη χωρίσει.

10. Ο Steven Tyler έχει μια πολύ διάσημη κόρη, την Liv Tyler, που την απέκτησε μετά από μια σύντομη σχέση με την Bebe Buell. Αλλά δεν γνώριζε την ύπαρξή της για αρκετά χρόνια.

11. Ο Bow Wow προσπάθησε να κρύψει από τους θαυμαστές του ότι έχει μια κόρη! Αρνιόταν ότι ήταν πατέρας επειδή πίστευε ότι αυτό θα κατέστρεφε την εικόνα του. Αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι έχει ένα κοριτσάκι, την Shai Moss.

12. Ο Ludacris έκανε ένα παιδί ενώ είχε χωρίσει με την μακροχρόνια φίλη του, Eudoxie. Αλλά τώρα βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες για την κηδεμονία της κρυφής κόρης του, Tamika!

13. Η January Jones σόκαρε τους πάντες όταν αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος! Δεν έχει αποκαλύψει μέχρι τώρα τον πατέρα του γιου της, Xander. Δήλωσε ότι δεν έχει χώρο στη ζωή της για τον πατέρα του γιου της. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο πατέρας είναι ο Bobby Flay ή ο  Michael Fassbender!

14. Ο Chris Brown είχε μια μακροχρόνια σχέση με τη φίλη του, μέχρι που ανακάλυψε ότι είχε αποκτήσει μια κόρη με από μια κρυφή σχέση. Η Karrueche παράτησε τον Chris αμέσως και είναι άγνωστο αν έχει σχέσεις με την κόρη του!

15. Κανείς δεν γνώριζε καν ότι η Minnie Driver ήταν έγκυος. Αρνιόταν να απαντήσει ποιος ήταν ο πατέρας του γιου της. Αλλά απάντησε ότι ο πατέρας δεν είναι διάσημος και την παράτησε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος!

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta