ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ! O Γιουσέιν Μπολτ Παρτάρει μέχρι τα Ξημερώματα και Φορτώνει 2 Καλλονές μαζί του στο Δωμάτιο!

O Ολυμπικονίκης Γιουσέιν Μπολτ χθες το βράδυ εθεάθη να συνοδεύει άλλη μία μυστηριώδη γυναίκα, μετά από μια βραδιά χορού παρέα με γυναίκες στο Λονδίνο για δεύτερο συνεχές βράδυ.

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου εντοπίστηκε να φεύγει από το ξενοδοχείο του με μια γυναίκα που φορούσε αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, που άφηνε λίγα στη φαντασία και πήγαιναν μαζί σε πάρτυ.

Αργότερα, έπεισε δύο κοπέλες που γνώρισε στο κλαμπ να έρθουν μαζί του στο ξενοδοχείο, για να συνεχίσουν εκεί το πάρτυ τους.

Μία από αυτές δήλωσε: ‘Δεν ήθελε το πάρτυ να σταματήσει, και έτσι μας προσκάλεσε στο ξενοδοχείο του.’

Ο Γιουσέιν Μπολτ αυτές τις μέρες έκλεισε τα 30 και γιορτάζει ακόμα τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μία από τις κοπέλες δήλωσε: ‘Στο τέλος της βραδιάς μια φίλη μας είπε ότι το πάρτυ θα συνεχιζόταν και έτσι όλες μπήκαμε σε ταξί. Υπήρχαν και άλλες γυναίκες στο ταξί. Ο Γιουσέιν συνέχιζε το πάρτυ επειδή το κλαμπ έκλεινε και δεν ήθελε να σταματήσει. Μπήκαμε στο ασανσέρ μαζί με τον Μπολτ και άλλες κοπέλες στο δωμάτιό του. Εκείνος περνούσε ωραία. Δεν είχαμε ιδέα ότι ήταν στο Λονδίνο, πιστεύαμε ότι ήταν ακόμα στο Ρίο.’

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες