12 Σημαντικά Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζεις για τα εσώρουχά σου!

Όλοι τα χρησιμοποιούμε, όλοι τα χρειαζόμαστε, αλλά όλοι έχουμε περάσει μερικά προβλήματα. Πρόκειται για τα εσώpουχά μας. Μία μέρα μπορεί να μας φαγουρίζουν, την επόμενη να είναι λίγο στενά και αργότερα να είναι πολύ χαλαρά. Έχει όμως κάποια σημασία; Εννοείται πως έχει!

Για να αποφύγετε προβλήματα όπως ερεθισμούς και μολύνσεις, δείτε τις απαντήσεις σε κάποιες από τις πιο ντροπιαστικές ερωτήσεις.

1. Μπορώ να φοράω το ίδιο εσώρουχο για περισσότερο από μία μέρα;

Εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σας. Εάν είστε αρκετά καθαρός και δεν πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να ιδρώσετε, μπορεί να μην χρειαστεί να αλλάξετε. Αλλιώς είναι πολύ σημαντικό, γιατί έτσι δημιουργείτε το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα βακτήρια.

2. Πόσο στενό είναι το υπερβολικά στενό;

Δεν πρέπει να είναι στενό, αλλά βολικό. Εάν είναι πολύ στενό, δημιουργείτε καλές συνθήκες για να μεγαλώσουν βακτήρια και στους άντρες μπορεί να μειώσει και την ποιότητα του σπέpματος.

3. Είναι το στρινγκ λάθος; 

Περίπου. Είναι πολύ όμορφο αλλά έτσι αυξάνονται έτσι οι πιθανότητες μόλυνσης από βακτήρια. Οπότε τουλάχιστον μην τα φοράτε συνέχεια.

4. Να ξεχάσω το ύφασμα;

Εννοείται πως όχι. Παρόμοια με τα στρινγκ, καλό είναι να τα φοράτε προσεκτικά. Τον περισσότερο καιρό να φοράτε βαμβακερά. Θα προστατέψουν την περιοχή από μολύνσεις και ερεθισμούς.

5. Μετά τη γυμναστική πρέπει να αλλάζω εσώρουχο;

Εννοείται. Είναι πολύ σημαντικό. Εάν μείνεις με το ίδιο, βακτήρια και μικροοργανισμοί θα πολλαπλασιαστούν και εάν έχετε έναν ερεθισμό, θα μπουν εκεί αμέσως . Εάν έχετε κοψίματα; Την πατήσατε.

6.  Η απόλυτη μάχη: μποξεράκι ή σώβρακο; 

Τα μποξεράκια φαίνεται πως βοηθούν στην συγκράτηση των επιπέδων των βακτηρίων στην περιοχή. Όπως και να έχει όμως το θέμα είναι να μην ζεσταίνεται πολύ η περιοχή, γιατί έτσι θα έχετε θέματα γονιμότητας.

7. Πώς θα καταλάβω αν το σουτιέν μου ταιριάζει στο σώμα μου;

8. Μπορώ να το κρατήσω για πάντα;

Ιδανικά, πρέπει να αλλάζετε το σουτιέν σας κάθε 6 μήνες, ειδικά εάν δεν έχετε και πολλές επιλογές να διαλέξετε και το φοράτε συχνά.

9. Πότε να πετάξω τα εσώρουχά μου; 

Μία έρευνα έδειξε ότι ο μέσος Βρετανός κρατάει 7 χρόνια τα εσώρουχά του. ΕΦΤΑ! Όσο πιο πολύ περνάνε τα χρόνια, γεμίζουν τρύπες, βρωμιά και βακτήρια. Οπότε εάν δεν είστε σίγουροι, πετάξτε τα!

10. Τι πειράζει το λάθος μέγεθος;

Όσο πιο στενό, τόσο μεγαλύτερο το πρόβλημα. Έτσι δημιουργούνται ερεθισμοί και περιβάλλον κατάλληλο για τα βακτήρια, Καλύτερα να διαλέξετε λίγο χαλαρό, παρά λίγο στενό. Ή πάλι, προσπαθήστε να βρείτε αυτό που είναι ιδανικό για σας.

11. Μετράει το ύφασμα του καβάλου;

Όπως και να χει πρέπει να σιγουρευτείτε πως το ύφασμα του καβάλου είναι βαμβακερό. Έτσι θα αναπνέει καλύτερα η περιοχή και παραμένει πιο στεγνή.

12. Να βγω γuμνή;

Ενώ κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πολύ αισθησιακό, πρέπει να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι καλό να είστε όλη μέρα έτσι. Μπορεί να δημιουργηθούν ερεθισμοί. Πρέπει να φοράτε, ειδικά όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή για χορό.

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta