10 Μικρά πράγματα που “Τρελαίνουν” τις Γυναίκες σε μία Σχέση, αλλά φαίνονται Ασήμαντα για τους Άντρες

Οι γυναίκες περιμένουν να δουν στην πράξη ότι όντως ενδιαφέρεστε γι’ αυτές και αυτά τα 10 μικρά πράγματα, έχουν μεγάλη σημασία σε μια σχέση:

1. Όταν παίρνετε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να δείτε τι κάνει.

Γιατί έχει σημασία: Αμέσως την δείχνετε ότι νοιάζεστε γι ‘αυτήν, ακόμα και όταν δεν είναι κοντά σας. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας στη σχέση.

2. Όταν θυμάστε ποιο είναι το αγαπημένο της ποτό ή πως πίνει τον καφέ της.

Γιατί έχει σημασία: Δείχνει ότι δίνετε σημασία, και επιπλέον δείχνει ότι νοιάζεστε αρκετά για να την προσέχετε.

3. Όταν ρωτάτε τι κάνουν οι φίλοι της.

Γιατί έχει σημασία: Δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για τις φιλίες της και τα πράγματα που την ενδιαφέρουν, ότι υποστηρίζετε τις φιλίες της, που είναι σημαντικές για κάθε επιτυχημένη σχέση.

4. Όταν βλέπετε ότι είναι αναστατωμένη, την παίρνετε αγκαλιά.

Γιατί έχει σημασία: Όταν είναι αναστατωμένη, δεν ξέρει πώς θα αντιδράσετε και δεν θέλει να αισθάνεται μόνη. Η αγκαλιά την βοηθά να επανασυνδεθείτε οι δυο σας.

5. Όταν τη ρωτάτε για συμβουλές.

Γιατί έχει σημασία: Δείχνει ότι εκτιμάτε και εμπιστεύεστε τη γνώμη της. Επιπλέον, την κάνει να αισθάνεται μέρος της ζωή σας.

6. Όταν την ρωτάτε για κάτι που ανέφερε πριν από μέρες.

Γιατί έχει σημασία: Δείχνει ότι της δώσατε σημασία και το θυμηθήκατε, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τη σχέση σας και την ενθαρρύνει να ανοιχτεί περισσότερο.

7. Όταν της πείτε ότι είστε περήφανος γι ‘αυτήν.

Γιατί έχει σημασία: Όλοι χρειάζονται αναγνώριση για να νιώσουν ότι είναι στο σωστό δρόμο. Λέγοντας της ότι νιώθετε υπερήφανος γι΄αυτήν, της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει ότι είστε στην ίδια ομάδα και ότι η φιλοδοξία της είναι κάτι που εκτιμάτε.

8. Όταν τη ρωτάτε αν χρειάζεται βοήθεια.

Γιατί έχει σημασία: Αυτό δείχνει ότι καταλαβαίνετε πόσο σκληρά εργάζεται και ξέρετε ότι αξίζει ένα διάλειμμα. Αυτή η ερώτηση δείχνει σε μια γυναίκα ότι βρήκε κάποιον που μπορεί να μοιραστεί τη ζωή της, και όχι απλά κάποιον με τον οποίο περνάει το χρόνο της.

9. Όταν την επισημάνετε σε μια ανάρτηση στο Διαδίκτυο.

Γιατί έχει σημασία: Αυτές τις μέρες, το tag της κοπέλας σας είναι σαν δημόσια αναγνώριση. Δείχνει σε όλους τους φίλους σας ότι την αγαπάτε (και θέλετε ο κόσμος να το γνωρίζει)!

10. Όταν αφήνετε το τηλέφωνο σας όταν βγαίνετε ραντεβού

Γιατί έχει σημασία: Δεν μπορείτε να έχετε ένα επιτυχημένο ραντεβού, αν ασχολείστε με το κινητό σας. Αφήνοντας στην άκρη το τηλέφωνό σας δείχνει σεβασμό και ενδιαφέρον – δύο πράγματα που είναι σημαντικά όταν βγαίνετε ραντεβού με τη σχέση σας.

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta