10 Απαγορευμένα και Τρομακτικά μέρη στα οποία που έχουν Βρεθεί Παίκτες του Pokémon Go. Το 7ο είναι ο,τι πιο Ανατριχιαστικό!

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, η εφαρμογή Pokémon Go έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια φρενίτιδα. Παίκτες σε όλο τον κόσμο κόβουν βόλτες στις γειτονιές τους για να μαζέψουν χαριτωμένα ψηφιακά ζωάκια.

‘Ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού που δεν έχει λάβει τα καλύτερα σχόλια είναι κάποια σημεία που εμφανίζονται τα Pokémon. Το παιχνίδι παίζουν και πολλά ανήλικα παιδιά, οπότε είναι προφανές γιατί μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κριθεί ακατάλληλη η χρήση του. Κάποια από αυτά τα μέρη δεν είναι και τόσο κατάλληλα για να παίζει κάποιος παιχνίδι. Να μερικά τέτοια σημεία που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα:

1. Ένα στριπτιτζάδικο

2. Ένα νεκροταφείο

3. Το σπίτι ενός τύπου. Ο Boon Sheridan ζει με τη γυναίκα του σε ένα ιστορικό ανακαινισμένο σπίτι, που παλιότερα ήταν εκκλησία. Γρήγορα έγινε επίκεντρο για κυνήγι Pokemon. 

Αν και στο τέλος έκανε και γνωριμίες.

4. Το μνημείο της 9/11 στη Νέα Υόρκη.

5. Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

6. Το μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον. Έσπευσαν τόσοι παίκτες, που το μουσείο ζήτησε να σταματήσουν να παίζουν.

7. Το Auschwitz!

8. Το Πεντάγωνο.

9. Η εκκλησία των Βαπτιστών. 

10. Η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη ανάμεσα στη Βόρεια και Νότια Κορέα.

Credit: someecards.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta