Οι 10 πιο Τραγικές απαντήσεις που έχουν δώσει υποψήφιοι σε μια συνέντευξη για Δουλειά. Η 3η είναι το Απόλυτο Ρεζιλίκι!

Οι συνεντεύξεις για δουλειά είναι μια αγχωτική διαδικασία. Οι παρακάτω χρήστες του Reddit αποκαλύπτουν τις δικές τους ιστορίες με τις χειρότερες απαντήσεις που έχουν δώσει ή ακούσει σε συνέντευξη:

Αδυναμία στις συνεντεύξεις

BeIow_the_Heavens: “‘Ποια πιστεύετε ότι είναι η μεγαλύτερή σας αδυναμία; ’ Η απάντηση του τύπου: “Δεν έχω καμία αδυναμία! Α το βρήκα! Να είμαι στην ώρα μου!”

Όχι και τόσο αστείο

crabbyshells: “Ερώτηση: ‘Αν διαφωνούσατε με τις οδηγίες που θα σας έδινε ο προϊστάμενος, πως θα το αντιμετωπίζατε;’ Απάντηση: ‘Αν ήταν η προϊσταμένη που έχω τώρα, θα αγνοούσα τις οδηγίες της και θα το έκανα με τον τρόπο μου. Είναι ηλίθια! Χαχαχα!”

Κοπανάω τοίχους

bcrabbers: “Ο πεθερός μου είναι υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη εταιρεία. Μια φορά μου είπε για έναν τύπο που δυσκολεύτηκε σε μια συνέντευξη. Στη μέση της συνέντευξης, σηκώθηκε όρθιος, πήγε σε έναν τοίχο και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του λέγοντας συνέχεια, ‘βλάκα, βλάκα, βλάκα…”

Μισό λεπτό να το γκουγκλάρω

ferniebird: “Ρώτησα μια νεαρή κοπέλα τι γνώριζε για την επιχείρησή μου. Πάγωσε. Τη ρώτησα αν γνώριζε κάτι για τη θέση που έκανε αίτηση. Παρέμεινε παγωμένη. Τέλος, την ρώτησα αστειευόμενος το όνομα της επιχείρησης. Δεν απάντησε. Φυσικά δεν την προσέλαβα.”

Όχι δεν απαντάει

garbage_people: “Πρόσφατα πήραμε συνέντευξη από μια κοπέλα που ρωτούσε συνέχεια, “Αυτό απαντάει στην ερώτησή σας;” μετά από κάθε απάντηση που έδινε.”

Την επόμενη φορά περιμένετε την απάντηση 

acidpann: “Μόλις είχαμε τελειώσει μια συνέντευξη που πήγε καλά και ο τύπος ρωτάει ‘κάνετε εξετάσεις ναρκωτικών; Επειδή δεν μπορώ να κάνω σήμερα αλλά μπορώ να κάνω την άλλη εβδομάδα αν χρειαστεί”. Δε τον προσλάβαμε και δεν κάνουμε έλεγχο ναρκωτικών. ”

Μήπως πρέπει να αποκτήσετε μερικές; 

aqua995: “Έχετε κάποιες δεξιότητες;”
‘Όχι.’”

But Hibernation, Bro!

hgeyer99: “Αυτή ήταν μια θέση βοηθού εργαστηρίου, σε περίπτωση π.χ. που χαλούσε ένας εκτυπωτής ή κάτι τέτοιο.
Τον έπιασα απροετοίμαστο και τον ρώτησα, ‘Αν μπορούσες να ήσουν κάποιο ζώο, τι θα ήσουν;’ Αμέσως απάντησε ‘πιγκουίνος σε ζωολογικό κήπο, επειδή οι υπάλληλοι θα με ταϊζανε όλη μέρα, βαριέμαι και δε θα ήθελα να ψάχνω το φαγητό μου ως ζώο.’ Τον προσέλαβα, και όντως βαριόταν.”

Ποια είναι η χειρότερη απάντηση που έχετε ακούσει ή έχετε πει σε συνέντευξη; Αφήστε μας τα δικά σας σχόλια! 

Credit: warpedspeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta