Συγκλονιστικό: Για πρώτη φορά οι Νικητές των Παραολυμπιακών Αγώνων μπόρεσαν να ακούσουν τα Μετάλλια τους!

Αν παρακολουθήσατε τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, θα είδατε τους αθλητές να κουνάνε τα μετάλλια δίπλα στο αυτί τους όταν ανέβαιναν στο πόντιουμ. Εδώ είναι ο κολυμβητής Bradley Snyder ο οποίος ακούει το χρυσό μετάλλιο του.

Μια δημοσίευση από την επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων εξηγεί ότι για πρώτη φορά τα μετάλλια έχουν μέσα τους μικρά σφαιρίδια τα οποία κουδουνίζουν όταν τα κουνάς. Ο Βραζιλιάνος κολυμβητής Matheus Souza ενθουσιάστηκε ακούγοντας το χάλκινο μετάλλιο του.

Τα χρυσά μετάλλια έχουν μέσα τους 28 σφαιρίδια, τα αργυρά 20 και τα χάλκινα 18. Στόχος είναι να αποτελέσουν ακουστικό ερέθισμα για τους αθλητές με προβλήματα όρασης.

Η Αυστραλή κολυμβήτρια Ellie Cole ακούει τον ήχο του αργυρού μεταλλίου της.

Στα μετάλλια είναι επίσης γραμμένη η φράση “Παραολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016” στην γραφή Braille. Η κολυμβήτρια Amy Marren από την Μεγάλη Βρετανία “διαβάζει” το μετάλλιο της.

Το κανάλι Βραζιλία 2016 δείχνει πώς φτιάχτηκαν τα μετάλλια των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων και την διαδικασία τοποθέτησης των σφαιριδίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές των Παραολυμπιακών έλαβαν και ένα κουκλάκι του Tom, της μασκότ των Παραολυμπιακών Αγώνων, με μαλλιά στο χρώμα του μεταλλίου τους.

Μετά την νίκη της στο ύπτιο η Νεοζηλανδή Mary Fisher ακούει το χρυσό μετάλλιο της και κρατά τον Tom ο οποίος έχει ασορτί μαλλιά.

Παρακάτω, η Βραζιλιάνα Veronica Hipolito κρατάει τον Tom με τα ασημένια μαλλιά και το ασημένιο μετάλλιο της. Βγήκε δεύτερη στα 100 μέτρα στίβο.

Credit: 9gag.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta