Η Ανατριχιαστική Στιγμή που Μητέρα σέρνει την ανάπηρη Κόρη της από τα Μαλλιά, έχει Σοκάρει την Κοινή Γνώμη!

Περαστικοί τράβηξαν σε βίντεο μια μητέρα να σέρνει την παράλυτη κόρη της σε ένα χωματόδρομο. Οι μάρτυρες είπαν ότι η μητέρα είχε μόλις πάρει την κόρη της από κέντρο πρόνοιας για νεαρά άτομα με προβλήματα, στην πόλη Ruiz του δυτικού Μεξικού.

Αλλά από ότι φαίνεται το κορίτσι αρνήθηκε να φύγει και προς έκπληξη των περαστικών η μητέρα της την έσυρε στον δρόμο από το χέρι και μετά από τα μαλλιά. Οι δύο γυναίκες που κατέγραψαν το σοκαριστικό βίντεο παρακάλεσαν την μητέρα να σταματήσει. Η μία ακούγεται να λέει: “Συμπεριφέρεται στην κόρη της λες και είναι σκύλος.” Η άλλη φώναξε στο κορίτσι:

“Σήκω όρθια, διαφορετικά θα σε σέρνει μέχρι να φτάσετε σπίτι.” Παρ’όλο που φώναζαν, δεν έκαναν τίποτα άλλο για να επέμβουν στην κακοποίηση και απλά στέκονταν στο πεζοδρόμιο και τραβούσαν βίντεο.

Σε κάποια φάση η μητέρα σταματά, αλλά μόνο για να πάρει μια ανάσα, και συνεχίζει να σέρνει την έφηβη κόρη της που κλαίει πάνω στον χωματόδρομο. Η αστυνομία ερευνά το βίντεο και μίλησε με το προσωπικό του κέντρου, όπου η νεαρή έκανε θεραπεία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες