“Πάγωσαν” οι υπάλληλοι όταν την είδαν να βγαίνει στο περβάζι της για… Ηλιοθεραπεία!

Όσοι αγαπάνε τον ήλιο και περίμεναν πως και πως να ζεσταθεί το κοκκαλάκι τους, συρρέουν μαζικά σε πάρκα και παραλίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών για να απολαύσουν το καλοκαίρι στο έπακρο.

Μια γυναίκα όμως που ήθελε απεγνωσμένα να μαυρίσει, πήγε το “άθλημα” σε νέο επίπεδο, καθώς αποφάσισε να ισορροπήσει στο περβάζι του τρίτου ορόφου για να πάρει λίγο χρώμα.

Φορώντας μόνο το σχεδόν ανύπαρκτο κάτω μέρος ενός μαγιό, η γυναίκα βγήκε στο περβάζι σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αξιοποιήσει τον καλοκαιρινό ήλιο.

Οι εργαζόμενοι του απέναντι γραφείου “πάγωσαν” όταν την είδαν να βγαίνει πρακτικά γυμvή στο περβάζι για ηλιοθεραπεία, κουνώντας ανέμελα τα πόδια της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Τυχεροί οι υπάλληλοι στη Γλασκώβη…

Και ενώ η τολμηρή προσπάθεια για ηλιοθεραπεία φάνηκε μάλλον αυτοσχέδια, δεν παρέλειψε να κάνει τον εαυτό να νιώσει άνετα, χρησιμοποιώντας ακόμη και μια πετσέτα για να ξαπλώσει.

Την εντόπισε η χρήστης του Facebook, Julie Hamilton, η οποία δημοσίευσε τη φωτογραφία.

Πολλοί οπαδοί έσπευσαν να την ευχαριστήσουν για την “ξεκαρδιστική” εικόνα, αλλά υπήρξαν και αρκετοί που την κατέκριναν επειδή έθεσε τον εαυτό της σε κίνδυνο, μάλλον μόνο και μόνο για να προκαλέσει…

Credits: Daily Mail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta