Θυμάστε τα πλούσια παιδιά που έκαναν επίδειξη στο Instagram; Δείτε τους Γονείς τους και θα καταλάβετε…

Έχουμε δει πλούσια παιδιά από την Κίνα μέχρι τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο να καμαρώνουν για τα πλούτη τους στα social media, τώρα όμως ήρθε η σειρά των γονιών να “κλεψουν” τα φώτα της δημοσιότητας, με ταξίδια σε ιδιωτικά τζετ, ακριβά ρούχα πασίγνωστων σχεδιαστών, ακόμη και μία… τσίτα ως κατοικίδιο!

Ο λογαριασμός του Instagram, Rich Parents, που πρόσφατα ξανάνοιξε, ανήκει στον ίδιο άνθρωπο που μοιράζεται φωτογραφίες πλούσιων νέων του Λονδίνου.

Ανέφερε μάλιστα ότι οι γονείς είναι πρόθυμοι να αναδείξουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους, επειδή αισθάνονται ότι έχουν κερδίσει τα χρήματά τους – σε αντίθεση με μερικούς από τους κακομαθημένους απογόνους τους.

Οι γονείς είναι αυτοί που στην πραγματικότητα κερδίζουν χρήματα με την εργασία τους, ενώ τα πλούσια παιδιά απλά ζουν εις βάρος τους“, είπε η Yulianna στο Femail.

Κι όμως, οι πλούσιοι γονείς επιδεικνύουν τα πλούτη τους όπως και οι νέοι, ίσως και χειρότερα. Αλλά είναι κάτι που δεν προκαλεί τόσο, επειδή το έχουν κερδίσει δουλεύοντας σκληρά.

Ίσως δεν ήταν πλούσιοι ως παιδιά και θέλουν να το απολαύσουν στο έπακρο τώρα.

Μερικοί γονείς της στέλνουν απευθείας τις φωτογραφίες τους και η ίδια απολαμβάνει να τους βοηθά να αναδείξουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Έχω λάβει μηνύματα από ανθρώπους που λένε ότι αυτές οι φωτογραφίες τους παρακινούν να εργαστούν πιο σκληρά και ότι θέλουν να επιτύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Μία πλούσια μητέρα μοιράστηκε μια φωτογραφία με την κόρη της που κρατούσε μια τεράστια τσάντα με τη λεζάντα: “Κερνάω την κόρη μου στα Louis Vuitton“.

Εν τω μεταξύ, η Yulianna η οποία κατάγεται από τη Μόσχα, οδηγεί μια Ferrari 458 Spider, που κοστίζει περισσότερο από 199.000 λίρες.

Είναι μάλιστα πολύ συνηθισμένο, οι πλούσιοι γονείς να αναδεικνύουν ταυτόχρονα το πανάκριβο κατοικίδιο ζώο τους και το ακόμη πιο ακριβό αμάξι τους ταυτόχρονα.

Credits: Daily Mail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta