Ο Απίστευτος λόγος που ένας Άντρας ρισκάρει τη Ζωή του πέφτοντας σε Τεράστια Κύματα!

Εάν ένα κύμα ύψους 15 μέτρων κατευθυνόταν προς το μέρος σας, το τελευταίο πράγμα που θα κάνατε θα ήταν να πέσετε μέσα του! Τα κύματα είναι πολύ δυνατά και πολύ εύκολο να τα υποτιμήσουμε. Ακόμα και ένα κύμα 3 μέτρων είναι τρομακτικό, πόσο μάλλον αυτό που έχει το ύψος πολυκατοικίας. 

Ελάχιστοι στον κόσμο θα το τολμούσαν και οι περισσότεροι, εάν όχι όλοι, θα ήταν γενναίοι surfers. Ο Clark Little λατρεύει το surf αλλά του αρέσουν τα τεράστια κύματα για έναν άλλο λόγο, έναν που δεν περιλαμβάνει σανίδα. Μπαίνει στο νερό για να φωτογραφίσει αυτό το απίστευτο θέαμα από μέσα.

Δεν φοβάται τον κίνδυνο και πλέον έχει γίνει κομμάτι της δουλειάς του. Οι εικόνες του έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν όλη την ομορφιά και το μεγαλείο της φύσης.

Ποτέ δεν είχε σχεδιάσει να κάνει αυτή την καριέρα. Του ήρθε σαν ιδέα μία μέρα που η γυναίκα του ήρθε σπίτι με ένα πίνακα που αγόρασε και έδειχνε ένα στιγμιότυπο της διπλανής παραλίας. Κοίταξε τη φωτογραφία και σκέφτηκε πως θα μπορούσε να τραβήξει μία ακόμα καλύτερη. Έτσι, πήρε τη φωτογραφική του και πήγε προς την παραλία.

Δεν άργησε να αποδείξει την αξία του και οι φωτογραφίες του μιλάνε από μόνες τους…

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta