Η Ντροπιαστική Στιγμή που θα την Στοιχειώνει για Πάντα. Δείτε ΤΙ συνέβη όταν Χόρεψε σε Live Μετάδοση!

Το Twerking είναι πολύ στη μόδα πλέον. Ωστόσο, όσοι το κάνουν θα πρέπει να θυμούνται πως μερικές φορές μπορεί να συμβούν και ατυχίες. Μερικές απλά δεν μπορούν να το κάνουν. Αυτό όμως δεν ίσχυε για την παίχτρια του Big Brother της Βρετανίας, Lateysha Grace.

Η Lateysha έγινε πολύ γνωστή μέσα στο παιχνίδι λόγω των ικανοτήτων της στο twerking. Δυστυχώς όμως την έδιωξαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Είπαν στους συμμετέχοντες πως θα έπαιρναν £20,000 εάν πατούσαν το κόκκινο κουμπί πρώτοι. Ωστόσο, θα έπρεπε να διώξουν έναν συμπαίκτη τους για να πάρουν τα χρήματα. Έτσι, η Lateysha στάθηκε άτυχη και ήταν αυτή που αποχώρησε.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, αποκάλυψε πως είχε πάει στο παιχνίδι για να μαζέψει χρήματα για την κόρη της, επειδή είναι ανύπαντρη μητέρα.

Την κάλεσαν σε μία εκπομπή για να την αποχαιρετήσουν, η οποία γίνεται ζωντανά. Εκεί, ο παρουσιαστής της ζήτησε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων της στο twerking.

Φορούσε ένα στενό τζιν φόρεμα με φερμουάρ στην πλάτη, το οποίο έφτανε μέχρι κάτω. Πήρε θέση για twerking, αλλά ξεκινώντας έγινε κάτι που την έκανε να πεθάνει από ντροπή.

Δείτε την ντροπιαστική στιγμή: 

Αυτό είναι που λέμε ότι έκανε λάθος επιλογή ενδυμασίας!

Είναι πολύ καλό που η Lateysha  μπορεί και γελάει με αυτή την ντροπιαστική της εμπειρία.

Αλλιώς, η εβδομάδα αυτή θα ήταν πραγματική φρικτή για εκείνη…

Credit: elitereaders.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες