Μόλις είδαν ΑΥΤΗ τη Τεράστια Ανθρώπινη Μορφή στον Ουρανό, άρχισαν να Τρέχουν Πανικόβλητοι. Δεν είχαν Ιδέα ΤΙ είχε συμβεί…

Οι κάτοικοι της Ζάμπια έτρεξαν για να σώσουν τη ζωή τους όταν ένα τεράστιο αντικείμενο που έμοιαζε με άνθρωπο εμφανίστηκε στα σύννεφα που βρισκόντουσαν από πάνω τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το περιστατικό συνέβη στο εμπορικό κέντρο Mukuba στην Kitwe της Ζάμπιας. Η παράξενη φιγούρα εμφανίστηκε στα σύννεφα και έχει το σχήμα ανθρωποειδούς με πλοκάμια αντί για πόδια:

Λέγεται πως παρέμεινε εκεί για πάνω από 30 λεπτά και κάποιοι από τους μάρτυρες πιστεύουν ότι είναι σημάδι από τον Θεό. Όλοι οι κάτοικοι της πόλης έμειναν σοκαρισμένοι από το παράξενο αυτό θέαμα.

“Κάποιοι ξεκίνησαν να προσκυνούν και άλλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι. Ήταν πολύ παράξενο,” είπε ένας κάτοικος της πόλης.

Ωστόσο: κάποιοι πιστεύουν πως το περιστατικό αυτό πρόκειται για φάρσα:

Οι Κάτοικοι της Ζάμπια Σχολίασαν τα εξής στο Facebook:
Benjamin Mbewe:
Είμαι κάτοικος της Ζάμπια και είμαι στην Kitwe αυτή την στιγμή και τίποτα από όλα αυτά που περιγράφονται στην Φωτογρφία, δεν συνέβη. Κάποια παιδιά πείραξαν την Φωτογραφία στο Photoshop και έγινε Viral. Όμως είμαι χαρούμενος για αυτά τα παιδιά επειδή με ένα απλό Photoshop κατάφεραν και ξεγέλασαν έναν ολόκληρο Δημοσιογραφικό Κολοσσό!

Steven Berry:
Κάποιος κάτοικος της Zambia άρχισε να εξασκεί τις Ικανότητές του στο Photoshop και κατά μια περίεργη σύμπτωση πήραν αυτήν την φωτογραφία τα μεγάλα δημοσιογραφικά sites και την έκαναν άρθρο…

Baba Ayden Na Ashley:
Έχω ξαναδεί αυτήν την ίδια φωτογραφία, πριν περίπου 4 χρόνια αλλά το άρθρο ανέφερε ότι αυτή η ανθρώπινη μορφή στα σύννεφα εμφανίστηκε στην Ζιμπάμπουε και όχι στην Ζάμπια. Μετά την ξανα είδα πριν 2 Χρόνια αλλά αυτήν την φορά για το Μαλάουι. Μετά ένα σατυρικό Site με ψεύτικες ειδήσεις το Ανέβασε ότι έγινε στην Ζάμπια και ο Κόσμος το Πίστεψε σαν Αληθινό όπως και οι Δημοσιογράφοι. Μπορεί να ζω σε τριτοκοσμική χώρα αλλά τέτοιου είδους ψεύτικα ρεπορτάζ δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta