Κόλλησαν τα Πιάτα της στο Ντουλάπι & Ρώτησε στο Διαδίκτυο πώς να το Ανοίξει χωρίς να τα Σπάσει. ΙΔΟΥ οι Λύσεις που τις Πρότειναν!

Σταματήστε ότι και να κάνετε, έχουμε σοβαρό πρόβλημα εδώ! Μία μητέρα ανέβασε μία φωτογραφία από ένα ντουλάπι που ‘δεν γίνεται να ανοίξει’ και χρειάζεται βοήθεια για να τα καταφέρει χωρίς να καταστρέψει το πορσελάνινο σερβίτσιο της.

Φυσικά η λέξη ‘ποτέ’ δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο, γιατί ο στρατός των τρελών ήρθε με 16,000 αντιδράσεις και 456 σχόλια που σκοπό είχαν να βοηθήσουν αυτή την γυναίκα να λύσει το πρόβλημά της.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση της; Πείτε μας στα σχόλια! 

#1
Είναι καθαρά οικονομικό θέμα. Εάν τα πιάτα είναι σχετικά φτηνά, άνοιξε την πόρτα. Εάν τα τζάμια είναι πολύ μεγάλης αξίας, σπάσε το τζάμι από την δεξιά πλευρά.

#2
Φτιάξε ένα καινούργιο σπίτι ίδιο με το παλιό με την μόνη διαφορά πως τα πιάτα θα είναι στο ράφι. Μετά διέγραψε το παλιό σπίτι.

#3
Πλημμύρισε το σπίτι με νερό και μετά άνοιξε το ντουλάπι χωρίς φόβο!

#4
Άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί > Πιες ένα ποτήρι > Περίμενε τον σύζυγο να επιστρέψει. Ξεκίνα μία συζήτηση για το οτιδήποτε > Πήγαινε στην κουζίνα, άνοιξε το ντουλάπι και άστα όλα να σπάσου > ρίξε το φταίξιμο στον άντρα σου – θα απολογηθεί και θα σου αγοράσει ένα νέο σερβίτσιο.

#5
Γύρε το ντουλάπι προς τα πίσω και μετά άνοιξέ το.

#6
Προσπάθησε να το ανοίξεις και να το κλείσεις αμέσως.

#7
Πήγαινε στο Kamar-Taj και ζήτα να δεις τον Αρχαίο Δάσκαλο. Γίνε μάγος, βρεις Το Μάτι του Αgamotto, σταμάτα τον χρόνο, άνοιξε το ντουλάπι, βόλεψε τα πιάτα και μετά άσε το χρόνο να συνεχιστεί!

#8
Απλά άσε τον εαυτό σου να πεθάνει και θα ξαναβγείς στο τελευταίο check point όπου τα πιάτα είναι βαλμένα στη θέση τους.

#9
Δώσε το ντουλάπι σαν έκθεμα στο μουσείο με όνομα ‘Παγωμένο στο Χρόνο’.

#10
Άνοιξε την πόρτα ελάχιστα και ρίξε μέσα αφρό που επεκτείνεται.’

Ποια απάντηση θα ακολουθούσατε;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta