Η Σύζυγός του “Έστησε” μια Φωτογράφιση για να του ανακοινώσει το πιο Όμορφο Πράγμα στον Κόσμο!

Μια νεαρή γυναίκα στο Ουισκόνσιν βρήκε έναν απίστευτα γλυκό και πρωτότυπο τρόπο για να ανακοινώσει στον σύζυγό της ότι περιμένουν μωρό – και κατάφερε να το αποθανατίσει στην κάμερα, από την αρχή μέχρι το τέλος!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 26χρονος Brandon Dow νόμιζε ότι συμμετείχε σε μία φωτογράφιση ζευγαριών, με τη σύζυγό του Brianne και ήρθε προετοιμασμένος μόνο για να τραβήξουν μερικές ρομαντικές εικόνες.

Ο καημένος δεν είχε ιδέα ότι η 24χρονη σύντροφός του σχεδίαζε να του αποκαλύψει ότι σύντομα θα γινόταν πατέρας!

Η Brianne είχε προσλάβει την φωτογράφο του γάμου τους, Samantha Boos και είπε στον σύζυγό της ότι είχαν κερδίσει μία δωρεάν φωτογράφιση.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν το σχέδιο εκ των προτέρων, αφήνοντας τον Brandon σε μαύρα μεσάνυχτα.

Όταν έφτασε η Samantha, τους έδωσε από έναν μαυροπίνακα και τους είπε να σταθούν πλάτη με πλάτη.

Τους ζήτησα να γράψουν 3 λέξεις που να περιγράφουν τον σύντροφό τους, στον μαυροπίνακά τους“, εξήγησε η Samantha στο Facebook.

Ενώ ο Brandon έγραφε, η Brianne χαμογέλασε πονηρά στην κάμερα και έφερε το ένα δάχτυλο μπροστά από τα χείλη της: το μήνυμά της είχε γραφτεί εκ των προτέρων, όχι με 3 λέξεις που θα περιέγραφαν τον Brandon, αλλά αντ’ αυτού με μια πολύ ειδική ανακοίνωση.

Όταν η Samantha τους είπε να γυρίσουν για να δούνε τα μηνύματα του συντρόφου τους, “η αντίδραση του Brandon ήταν ανεκτίμητη“, δήλωσε η Samantha.

Credits: Daily Mail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta