Είναι 43 ετών, εργάζεται ως διευθύντρια Νοσοκομείου και από χθες κατέχει και 3 Χρυσά Ολυμπιακά Μετάλλια!

Η Kristin Armstrong έκλεισε τα 43 σήμερα. Εργάζεται ως διευθύντρια στο Νοσοκομείο του Αγίου Λουκά στο Boise, είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, Joe και έχουν έναν πεντάχρονο γιο, τον Lucas. Και από χθες το πρωί, έχει τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια! Είναι η μόνη ποδηλάτης που κατάφερε να κερδίσει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια (τα προηγούμενα ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012).

Νομίζω ότι για πολύ καιρό μας έλεγαν ότι από μία ηλικία και μετά πρέπει να σταματάμε“, είπε μετά τη νίκη της. “Και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί αθλητές εκεί έξω που πραγματικά δείχνουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια“. Το μυστικό της; “Το να εργάζομαι σε ένα μεγάλο νοσοκομείο στο Boise και το να είμαι μητέρα, ήταν τα μυστικά μου όπλα“, είπε. “Μου παρέχουν ισορροπία και με κρατούν σε καλό δρόμο και σούπερ εστιασμένη.

Η Armstrong κατάφερε να νικήσει τον πλησιέστερο αντίπαλό της στην ποδηλασία γυναικών, την Ρωσίδα Olga Zabelinskaya, κατά έξι δευτερόλεπτα, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 44:26:42. Δεν ήταν εύκολο. Η βροχή είχε μουσκέψει τα πάντα το προηγούμενο βράδυ, κάνοντας το μονοπάτι ολισθηρό. Θυμάται τον προπονητή της που της έκανε σήμα της για να της πει “Έχεις μετάλλιο. Τώρα είναι στο χέρι σου με τι χρώμα θα γυρίσεις στο σπίτι“. Όταν ανακάλυψε ότι κέρδισε, η Armstrong, της οποίας η μύτη άρχισε να αιμορραγεί σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του αγώνα, έπεσε στο έδαφος.

Μόλις οι γιατροί βεβαιώθηκαν πως η Armstrong ήταν καλά – απλώς εξαντλημένη – πήγε να αγκαλιάσει τον γιο της.

Credits: Second Nexus

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου