Η Γυναίκα που έχει πάει στην Κόλαση και έχει Επιστρέψει πίσω είναι σχεδόν αδύνατο να ξαναγαπήσει..

Πολλοί έχουν προσπαθήσει. Οι περισσότεροι έχουν αποτύχει.

Η διεκδίκηση αυτής της γυναίκας, χρειάζεται μεγάλη δύναμη. Χρειάζεται υπομονή, αντοχή και αποφασιστικότητα. Απαιτεί μια ανυπέρβλητη αγάπη, αυτή που είναι ακλόνητη και αδύνατον να νικηθεί.

Η γυναίκα που ήταν στη κόλαση και γύρισε πίσω, θα τεστάρει την επιθυμία σου να τη γνωρίσεις. Είναι απρόβλεπτη και μερικές φορές γίνεται τυφώνας. Άλλες φορές, είναι μια απαλή βροχή, ήρεμη και σιωπηλή.

Όταν εκείνη γίνεται δυνατή βροντή και κεραυνός, πρέπει να την αγαπάς περισσότερο.

Η ίδια είναι μια αντίφαση, ένα εκκρεμές που θα ταλαντεύεται πάντα μεταξύ του φόβου της ασφυξίας και του φόβου της εγκατάλειψης. Ακόμη και αυτή δεν ξέρει πώς να βρει την ισορροπία αυτών των δύο. Διότι, ακόμη και αν δεν στο πει ποτέ, αισθάνεται ανασφάλεια.

Θα ήθελε να μείνεις κοντά της, να περάσεις τα μαλλιά της πίσω από το αυτί της και να την φιλήσεις στο μέτωπο. Να την κρατήσεις στα χέρια σου. Αλλά αύριο θα ποθεί την ανεξαρτησία της, το χώρο της, τη μοναξιά της.

Αύριο θα είναι κουρασμένη και η παρουσία σου θα την πνίγει. Θα χρειάζεται μόνο τον εαυτό της. Όταν έρθει σε εσένα, αγάπησε τη. Όταν σε διώξει μακριά, αγάπα την περισσότερο.

Οι άνθρωποι και οι εμπειρίες, της δημιουργούν άγχος. Σαν ένα μικρό παιδί, μόνο του μέσα στον μεγάλο κόσμο. Κάποιες φορές θα θελήσει να δείξει στον εαυτό της ότι είναι θαρραλέα και άλλες φορές θα χρειάζεται να της κρατήσεις το χέρι.

Θα ζει με το φόβο ότι δεν είναι αρκετή για σένα. Μερικές φορές, το γέλιο θα φωτίζει το πρόσωπό της και τα μάτια της θα λάμπουν. Το τραύμα στη ψυχή της όμως, θα ναι ακόμη εκεί.

Όταν βγεις εκτός ελέγχου θα τρομάξει. Μην την κάνεις να νοιώσει ποτέ αδύναμη. Ποτέ μην της κόψεις τα φτερά της. Έτσι, θα είναι ελεύθερη να πετάει πάντα πίσω σε σένα.

Αγάπα τη στα εύκολα και ακόμα περισσότερο στα δύσκολα.

Δεν σε χρειάζεται, απλώς σε διάλεξε!

Επειδή έχεις αυτό που χρειάζεται για να τη βγάλεις από την καταιγίδα.

Γιατί αυτή, ξέρει να αγαπάει δυνατά..

Credit: Lessonslearnedinlife

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta