Ζευγάρι μετέτρεψε αυτό το λεωφορείο σε ένα άνετο σπίτι! Περιμένετε μέχρι να δείτε το εσωτερικό του! ΟΥΑΟΥ!

Το να δεις ένα σχολικό λεωφορείο μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε άτομο που θα συναντήσετε, αλλά ανεξάρτητα από το τι συναισθήματα βγάζει ένα είναι σίγουρο… σας θυμίζει το σχολείο.

Για τον Jeremy και την Mira Thompson, δεν έγινε έτσι, καθώς μετέτρεψαν ένα παλιό λεωφορείο σε ένα άνετο μικρό σπίτι ιδανικό για αυτό που ήθελαν!

Το ίδιο το λεωφορείο είχε βγει σε κυκλοφορία το 1989, και πήρε σύνολο τέσσερα χρόνια στο ζευγάρι για να το ολοκληρώσει.

Η ιδέα τους ήρθε όταν συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να έχουν την ελευθερία να ταξιδεύουν, αλλά επίσης ήθελαν κάτι κάπως μόνιμο λίγο πιο κοντά στο σπίτι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκαναν στο Good Housekeeping.

Ο χώρος της κουζίνας δεν είναι πολύ μεγάλος, αλλά αρκετά μεγάλη για ένα άτομο να μετακινηθεί σε μια στιγμή. Περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό ψυγείο, νεροχύτη και κουζίνα έτοιμη για χρήση όποτε τα στομάχια τους αρχίζουν να διαμαρτύρονται!

Μαζί με ένα μικρό χώρο για να χαλαρώσουν και να διαβάσουν, το λεωφορείο-σπίτι έρχεται με την δική του ξυλόσομπα από χυτοσίδηρο για να σας κρατήσει ζεστούς, ειδικά σε εκείνους τους κρύους μήνες.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει αρκετά άφθονο χώρο για να καθίσει κάποιος, καθώς και ακόμα ένα χώρο που χρησιμοποιείται για τη μουσική. Επειδή οι ξύλινες οροφές λειτουργούν καλά για την ακουστική, ο Jeremy χρησιμοποιεί αυτό το σημείο για να παίξει την κιθάρα του.

Το ζευγάρι θέλει να μας δείξει ότι δεν χρειάζεται να έχουν το μεγαλύτερο αρχοντικό στη γειτονιά για να βρουν την αληθινή ευτυχία, και αυτό είναι ένα ζευγάρι που ακολούθησε τα όνειρά του για να το αποδείξει. Αν μη τι άλλο, σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι δεν θα μας πείραζε να ζούμε εκεί!

Πηγή: taz.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta