«Ψυχοραγούσε» δίπλα στις ράγες του τρένου. Κάτι όμως μέσα του, του έλεγε πως ΠΡΕΠΕΙ να ΖΗΣΕΙ!!

Η τρυφερή φροντίδα προχώρησε λίγο παρακάτω για αυτό το αδέσποτο σκύλο, του οποίου τα άκρα είχαν συνθλιβεί και ακρωτηριαστεί αφού τον παρέσυρε τρένο(!).

Εργάτες του σιδηροδρόμου στην Ινδία βρήκαν τον Deepak, ένα αδέσποτο σκυλί, να βρίσκεται δίπλα στις γραμμές αφού χτυπήθηκε από τρένο.

«Το μπροστινό πόδι του κρατιόταν από μια μόνο κλωστή ιστού» έγραψε ο οργανισμός στο blog.

Στο φρικιαστικό βίντεο που ανέβασε η Animal Aid Unlimited φαίνονται τα πόδια του σκύλου να είναι τρομακτικά θρυμματισμένα και παραμορφωμένα, με τα οστά και τους μυς που εκτίθενται.

«Δεν είχαμε ποτέ πριν διασώσει σκύλο τόσο τρομακτικά τραυματισμένο,» έγραψε η Animal Aid στο βίντεο τους, «με σπασμένες καρδιές, σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να του κάνουμε ευθανασία.»

Παρά τη ζοφερή του όψη, έσωσαν το τραυματισμένο ζώο, που φαινόταν να είναι ζωντανός και υγιής πέρα από τους προφανής τραυματισμούς. Οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, όπου για τις επόμενες 5 ώρες πάλεψε για τη ζωή του παρά τον 2πλο ακρωτηριασμό.

Μισό χρόνο αργότερα, η οργάνωση ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Deepak ζει και βασιλεύει.

Αν και φαίνεται ότι, επειδή τα δύο αριστερά πόδια του έχουν ακρωτηριαστεί, πρέπει να τον μετακινούν αγκαλιά, μπορεί να δει κανείς στο βίντεο ότι φορώντας το σωσίβιο του κολυμπάει και παίζει μπάλα με άλλα σκυλιά στην πισίνα.

Πηγή: taz.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό