Δεν Πάμε Καλά.. Ένας Άντρας πυροβόλησε το Μάγουλό του απλά και μόνο για την Πλάκα του! (Προσοχή Σκληρές Εικόνες)

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας άντρας πυροβόλησε τον εαυτό του – αφήνοντας μία τρύπα στο μάγουλό του – γιατί όπως λέει σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα. Ο Kasper Knight, από την Ιντιανάπολις, έκανε αυτή την κίνηση για ένα μουσικό βίντεο.

Παρόλο που φαινόταν πως πονούσε αφόρητα καθώς αιμορραγούσε και κρατούσε το μάγουλό του, λέει πως τον έχουν πυροβολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και πως αυτή η πληγή του προκάλεσε 4/10 πόνο όπως είπε χαρακτηριστικά.

Οπλισμένος με ένα πιστόλι και ένα κινητό, βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του την ώρα που αποφάσισε να πυροβολήσει το μάγουλό του. Αμέσως μετά, άρχισε να φτύνει αίμα και ακούγεται κάποιος να ρωτάει αν όντως το έκανε.

Είπε πως πονούσε καθώς το αίμα έσταζε από το στόμα του και πως κατάπιε τη σφαίρα. Δεν σταμάτησε όμως να γελάει σε όλη τη διαδρομή μέχρι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Είπε πως ήθελε να τραβήξει αυτή τη σκηνή, αλλά πως κανείς δεν ήθελε να κρατήσει το κινητό και έτσι αποφάσισε να το κάνει μόνος του. Λίγο μετά τον πυροβολισμό είπε πως τα αυτιά του βούιζαν και πως είχε χάσει αρκετά την αίσθηση του προσανατολισμού.

Δεν τον νοιάζει που πολλοί έσπευσαν να τον κατακρίνουν, ακόμα και από την οικογένεια και τους φίλους του. Ήξερε πως η σφαίρα θα μπορούσε να του προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά, αλλά παρόλα αυτά το έκανε.

Δείτε την ανατριχιαστική στιγμή:

Τι άλλο θα δούμε;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta