Δείτε τον Λόγο που τα Ευτυχισμένα Ζευγάρια ΔΕΝ μιλάνε για την Σχέση τους στα Social Media! Θα εκπλαγείτε…

Ζούμε σε μια παράξενη εποχή, μια εποχή στην οποία ένα status στο διαδίκτυο μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία από αυτό που συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Κρίνουμε την ζωή κάποιου με βάση τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο προφίλ του στο Facebook και το τι γράφουν για τον εαυτό τους. Και συχνά βγάζουμε λάθος συμπεράσματα.

Ανακαλύψαμε τους λόγους που τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν δημοσιεύουν τα πάντα για την ζωή τους στο διαδίκτυο και τους μοιραζόμαστε μαζί σας.

Όταν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι στην σχέση τους, ζουν για το εδώ και το τώρα.

Αν όλα πάνε καλά στην ζωή και στην σχέση κάποιου, τότε δεν βλέπει τον λόγο να χάνει χρόνο στο να κάνει δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο για να το αποδείξει στους άλλους. Δεν είναι ότι δεν βγάζουν φωτογραφίες ή δεν τσεκάρουν τι γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά οι ζωές τους τους κάνουν ήδη ευτυχισμένους και δεν χρειάζεται να αποσπώνται από αυτά.

Κάθε ζευγάρι που βγάζει στην φόρα τα προβλήματα του στο διαδίκτυο δεν θα κερδίσει τίποτα από αυτό

Το να αποκαλύπτείς τα προσωπικά σου προβλήματα σε όλους όσους ξέρεις στα κοινωνικά δίκτυα είναι η λιγότερο αποτελεσματική μέθοδος που υπάρχει για να τα λύσεις. Μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα στην σχέση σου.

Η πραγματική ευτυχία έρχεται από το να είσαι απλά σε μια ευτυχισμένη σχέση με κάποιον που αγαπάς.

Δεν θα κερδίσεις τίποτα από το να δημοσιεύεις αποδείξεις του πόσο ευτυχισμένος είσαι στην σελίδα σου στο Facebook. Η χαρά είναι στο να βρίσκεσαι με τον άλλο, όχι στο να δημοσιεύεις ότι είστε μαζί. Για όσους το καταλαβαίνουν αυτό, το να δημοσιεύουν συνεχώς στα κοινωνικά δίκτυα δεν τους ενδιαφέρει και πολύ.

Κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν

Όσους είναι πραγματικά σε μια ευτυχισμένη σχέση δεν τους νοιάζει να αποδείξουν στους άλλους πόσο ευτυχισμένοι είναι. Είναι μαζί γιατί θέλουν να είναι και δεν τους νοιάζει αν στο προφίλ τους λέει “σε σχέση” ή όχι.

Και το σημαντικότερο…

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσοι δεν χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα είναι γενικότερα πιο ευτυχισμένοι από όσους τα χρησιμοποιούν γιατί δεν συγκρίνουν συνεχώς τον εαυτό τους με τους συναδέλφους και τους φίλους τους – εκ των οποίων όλοι δείχνουν καλύτεροι ή πιο χαρούμενοι.

Πολύ συχνά ξεχνάμε ότι αυτό που μετράει είναι η πραγματική μας ζωή, η σχέση μας, οι εμπειρίες μας και τα συναισθήματα μας – όχι η συνεχής αναζήτηση ανταπόκρισης στο διαδίκτυο.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta