Ανείπωτη Τραγωδία! Ανέβηκε στην Κορυφή της Γέφυρας για να Βγάλει μία Selfie και έπεσε στο Κενό από ύψος 220 μέτρων…

Μια γυναίκα επιβίωσε εκ θαύματος όταν έπεσε από την ψηλότερη γέφυρα της Καλιφόρνια από ύψος 18 μέτρων και έγινε η αιτία καθημερινά νέοι να πηγαίνουν στο σημείο για να βγάλουν την τέλεια selfie για το Instagram.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η γυναίκα, που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία της, περπατούσε κάνοντας πασαρέλα στην ψηλότερη γέφυρα της πολιτείας της Καλιφόρνια, την Foresthill Bridge, με μέγιστο ύψος τα 222 μέτρα την Τρίτη όταν και έπεσε.

Την σήκωσαν διασώστες με ελικόπτερο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι αρχές λένε ότι ήταν απίστευτα τυχερή που δεν σκοτώθηκε.

Αλλά παρά τις προειδοποιήσεις των τοπικών αρχών για τους κινδύνους της διάσχισης της γέφυρας, φαίνεται ότι οι νέοι δεν δίνουν καμία σημασία και εξακολουθούν να ακροβατούν στο κενό, ρισκάροντας τη ζωή τους.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα με σοκαριστικές φωτογραφίες από νέους που αναζητούν μια δόση αδρεναλίνης και συνεχίζουν να ρισκάρουν τη ζωή τους, βγάζοντας παράτολμες selfies και να στέκονται μερικά εκατοστά μακριά από το κενό.

Ο σερίφης της περιοχής αναφέρει ότι η δίοδος για τους πεζούς κάτω από τη γέφυρα Foresthill Bridge είναι κλειστή στο κοινό, εξαιτίας των δυνητικών κινδύνων και είναι παράνομο να περπατάει κάποιος εκεί.

Εξέδωσαν προειδοποίηση μετά το το ατύχημα με τη γυναίκα την Τρίτη, λέγοντας πως στους παραβάτες που θα εντοπίζονται στη γέφυρα θα επιβάλλεται  πρόστιμο. Η αστυνομία εντόπισε 34 άτομα μέσα σε μια μέρα το 2015, που πέρασαν παράνομα τη γέφυρα.

«Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι πολύ τυχερή που ζει και οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερες για εκείνη, τους φίλους και την οικογένειά της,» αναφέρει ο σερίφης.

Ενώ η γυναίκα έπεσε σε μονοπάτι από ύψος 18 μέτρων από τη γέφυρα, ο σερίφης αναφέρει ότι κανείς δε θα επιβίωνε αν έπεφτε από το ψηλότερο σημείο της γέφυρας στο American River Canyon.

Σχεδόν 100 άτομα έχουν σκοτωθεί είτε από τυχαία είτε εσκεμμένη πτώση από τη γέφυρα, από την πρώτη χρονιά που κατασκευάστηκε το 1973.

Το γραφείο του σερίφη αναγκάστηκε να αυξήσει τις περιπολίες κοντά στη γέφυρα πριν από μερικά χρόνια, όταν παράτολμα άτομα κατέφταναν στη περιοχή για να βγάζουν ριψοκίνδυνες φωτογραφίες.

Η γέφυρα Foresthill Bridge είναι η ψηλότερη στη πολιτεία της Καλιφόρνια και η τέταρτη ψηλότερη στις ΗΠΑ.

Credit: DailyMail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta