Ένας Φωτογράφος Μπήκε μέσα σε Αυτό το Εγκαταλελειμμένο Τρένο. Το ΤΙ αντίκρισε στο εσωτερικό του είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!

Ένας φωτογράφος από το Ρότερνταμ κατάφερε να απαθανατίσει ένα κομμάτι της ιστορίας που σιγά-σιγά φθείρεται στον χρόνο, το μεγάλο Εξπρές Τρένο της Ανατολής. Το τρένο ήταν ο ορισμός της πολυτέλειας πίσω το 1883, που κατασκευάστηκε από την Compagnie Internationale des Wagons-Lits.

Έχουν απομείνει μονάχα δύο από αυτά στον κόσμο. Το ένα από αυτά ανακαινίστηκε σε σουίτες ξενοδοχείου στη Βενετία. Το άλλο, αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, παραμένει σε λήθαργο στο Βέλγιο, ανέγγιχτο από το τελευταίο του ταξίδι, τον Δεκέμβριο του 2009.

Το τρένο είναι μία από τις εκπληκτικές “ανακαλύψεις” του φωτογράφου που γράφει στην σελίδα του: “Όταν βρίσκομαι σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος, νιώθω σαν να ταξιδεύω πίσω στον χρόνο. Προσπαθώ να νιώσω τα συναισθήματα του παρελθόντος και αυτό θέλω να βγάλω με τον φακό μου. Όταν κοιτάνε τις φωτογραφίες μου και αναρωτιούνται “γιατί, πως, πότε” τότε νιώθω πως έχω πετύχει.

Credits: Bored Panda

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta