Αποκάλυψη: Δείτε τι Πραγματικά Κοιτάνε οι Άνδρες, όταν γωρίζουν μια Γυναίκα για πρώτη φορά

What do men really look at when they meet a woman for the first time? Tracking glasses

Μία έρευνα έδειξε ότι συνήθως οι άνδρες κοιτάνε το στhθος μιας γυναίκας – μέσα σε ένα δευτερόλεπτο – όταν την γνωρίζουν για πρώτη φορά, με έναν άνδρα συγκεκριμένα να του πήρε μόνο 0,4 δευτερόλεπτα!

Αυτή η έρευνα έδωσε σε 8 άνδρες να φορέσουν ένα ζευγάρι γυαλιά που καταγράφουν την κίνηση του ματιού και τους σύστησαν σε κάποιες γυναίκες. Οι 4 από αυτούς είχαν ενημερωθεί για τα ειδικά γυαλιά και το τι κάνουν, ενώ οι υπόλοιποι 4 δεν είχαν καμία απολύτως ιδέα.

Ακόμα και αυτοί που γνώριζαν για τα γυαλιά και την έρευνα, δυσκολευόνταν να κρατήσουν το βλέμμα τους μακριά από το ντεκολτέ, με έναν άνδρα να μην τα καταφέρνει τελικά και να κοιτάει σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Από τους εθελοντές που γνώριζαν, ο Stephen χρειάστηκε μόλις 0,4 δευτερόλεπτα πριν κοιτάξει το στhθος της Ολίβιας όταν την γνώρισε για πρώτη φορά.

Με δεύτερο τον Tristan, στα 0,6 δευτερόλεπτα να ρίχνει ματιά στο στhθος της Rebecca.

Ο “νικιτής” μας ήταν ο Chris, με δύο δευτερόλεπτα, ενώ ο πρώτος εθελοντής, ο Dan, έκανε όσο και ο μέσος όρος του πειράματος, στο ένα δευτερόλεπτο.

Η ακρίβεια των γυαλιών είναι στο εντυπωσιακό ποσοστό 85-95% με τον Dan να λέει: “Δεν γνώριζα που κοιτούσα εκείνη τη στιγμή. Προφανώς είναι σημαντικό να κοιτάς τα μάτια κάποιου όταν τον γνωρίζεις πρώτη φορά, αλλά νομίζω είναι πολύ φυσιολογικό ύστερα να έχεις μία πιο γενική ματιά από αυτόν τον άνθρωπο.

Από τους εθελοντές που γνώριζαν για τα γυαλίά, πρώτος ήταν ο Ryan, διατηρώντας σταθερό το βλέμμα του στο πρόσωπό της Ολίβιας.

Οι επόμενοι δύο, ο Leo καο ο John, πέρασαν και αυτοί το τεστ χωρίς να κοιτάξουν κάπου αλλού, με τον Leo να ισχυρίζεται πως πάντα διατηρεί πάντα οπτική επαφή όταν κουβεντιάζει με μια καινούρια γνωριμία.

Olivia

Rebecca

Ruth

Julia

Ο Ashley, παρ’ ότι ήταν στο γκρούπ με αυτούς που γνώριζαν τι κάνουν τα γυαλιά, κατάφερε να αποτύχει και του πήρε ένα δευτερόλεπτο να κοιτάξει στο στhθος της Τζούλιας.

Υπλαρχουν δύο θεωρίες γιατί οι άνδρες, υποσυνείδητα, κοιτάζουν το στhθος – και συνήθιως και άλλα μερη του σώματος – όταν πρωτογνωρίζουν μια γυναίκα.

Η πρώτη υποστηρίζει πως οι άνδρες υποσυνείδητα ελέγχουν για έναν πιθανό σύντροφο για τεκνοποίηση. Στη δεύτερη, ερευνητές υποστηρίζουν πως οι γυναίκες με μεγαλύτερο στhθος, σχετίζονται με την υψηλότερη γονιμότητα.

Οι άνδρες που δε γνώριζαν για το πείραμα:

  • Dan – 1 δευτερόλεπτο (Ruth)
  • Chris – 2 δευτερόλεπτο (Julia)
  • Tristan – 0.6 δευτερόλεπτο (Rebecca)
  • Stephen – 0.4 δευτερόλεπτο (Olivia)

Οι άνδρες που γνώριζαν για το πείραμα:

  • Ryan – χωρίς να κοιτάξει (Olivia)
  • Leo – χωρίς να κοιτάξει (Rebecca)
  • Ashley – 1 second (Julia)
  • John – χωρίς να κοιτάξει (Ruth)

Credits: Daily Mail

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες