Έγκυος Μητέρα πήγε για Φωτογράφιση στο Πάρκο. Δείτε ΠΩΣ ο Άντρας της, της έκλεψε την δόξα και θα δακρύσετε στο Γέλιο!

Όλες οι εγκυμονούσες θέλουν να κρατήσουν για πάντα την ανάμνηση της εγκυμοσύνης τους με μια ωραία φωτογράφηση. Γι’ αυτό μια μελλοντική μητέρα από το Ιλινόις των ΗΠΑ προσέλαβε μια επαγγελματία φωτογράφο για να απαθανατίσει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Και ενώ το τελικό αποτέλεσμα κόβει την ανάσα, μια ξεκαρδιστική λήψη κατάφερε να αναστατώσει τους άλλους με καλό τρόπο.

Όταν η Laura Morgan αποφάσισε να φωτογραφηθεί, δεν περίμενε ότι η φωτογραφία της θα γινόταν viral στα social media.

Στη τελική, τέτοιου είδους φωτογράφηση προορίζεται μόνο για φίλους και συγγενείς, σωστά;

Όταν η φωτογράφος της, η Ashley Hempel, δημοσίευσε μια αστεία φωτογραφία, η προσωπική φωτογράφηση έγινε αρκετά δημόσια και δημοφιλής!

Ο σύζυγος της Laura, ο Aaron, επέμενε ότι ήθελε να συνοδέψει τη γυναίκα του στο πάρκο όπου θα γινόταν η φωτογράφηση. Ο Aaron  σκέφτηκε μια αστεία πόζα, όπου θα αξιοποιούσε τη «μπυροκοιλιά» του στο πλάνο.

Κατέληξε να βγει στο φόντο πίσω από τη γυναίκα του, και χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, άρχισε να τρίβει τη κοιλιά του, υποσκιάζοντας την έγκυο γυναίκα του!

Επόμενο ήταν η φωτογράφος να ξεσπάσει σε γέλια! Στο ζευγάρι άρεσε πολύ η φωτογράφηση και επέτρεψε στην Ashley να ανεβάσει μια φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook. Τα like έπεσαν βροχή και ξεπέρασαν τα 80.000!

Σε συνέντευξη της, η Ashley εξήγησε ότι περιστατικά όπως η χαρακτηριστική πόζα του Aaron, αποτελούν μέρος του πάθους που τρέφει για τη δουλειά της. «Για να απαθανατίσεις κάτι τέτοιο..θα το έχεις για πάντα και θα αναπολείς πάντα αυτή τη στιγμή,» εξηγεί η φωτογράφος.

Credit: TipHero

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta