Την Πήραν για μια Ριζική Μεταμόρφωση για τα 60α της Γενέθλια. Πως Φαίνεται Μετά; Απίστευτο!

Συχνά οι γυναίκες ξεχνούν να φροντίσουν τον εαυτό τους, ενώ είναι απασχολημένες με την ανατροφή των παιδιών. Και μια ριζική μεταμόρφωση μπορεί να απαλλάξει από χρόνια, αν όχι δεκαετίες από ένα άτομο, χαιρόμαστε που διάλεξαν αυτές τις μητέρες για να τις μεταμορφώσουν για χάρη της τηλεοπτικής εκπομπής Today Show.

Πρώτη επιλέχθηκε η Lenise Melton, μια 58χρονη λογίστρια και μητέρα δύο παιδιών. Της έδωσε ενθάρρυνση η φίλη της για να συμμετάσχει στην εκπομπή, και η Lenise βρήκε την ευκαιρία να κάνει μεταμόρφωση. Είναι φανταστικό τι μπορεί να κάνει ένα καινούριο χτένισμα και μακιγιάζ σε μια νέα εμφάνιση!  Το κοινό έμεινε άναυδο με την ανανεωμένη εμφάνιση!

Η δεύτερη επιλαχούσα ήταν η Bonnie Amend, μια βιβλιοθηκονόμος, που ήρθε στην εκπομπή για να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια.
“Θέλουμε απλά η μητέρα μου να έχει ένα νέο ξεκίνημα,” δήλωσε η κόρη της, “Είναι τόσο μικροκαμωμένη και χαριτωμένη και θέλουμε απλά να έχει ένα νέο χτένισμα και να φαίνεται ωραία για τα 60α της γενέθλια.”

Όταν βγήκε ήταν ένας άλλος άνθρωπος! Η οικογένειά της δεν πίστευε ότι κρυβόταν τέτοια ομορφιά μέσα της. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τις μεταμορφώσεις των γυναικών και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!  

Credit: awm.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες