Γνωρίστε την Αγελάδα ‘Bodybuilder’. Θα Ανατριχιάσετε…

Όλοι θυμόμαστε τα ζώα από τα παιδικά παραμύθια: το χαζό γουρουνάκι, το παράξενο παπάκι και την… αγελάδα που κάνει bodybuilding;

Γνωρίστε την Belgian Blue, την πολύ εντυπωσιακή αλλά τρομακτική αγελάδα που έχει ένα υπερβολικά μυώδες σώμα.

Φαίνεται λες και έχει περάσει τόσες πολλές ώρες στο γυμναστήριο που δεν μπορεί να περπατήσει εύκολα πλέον. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αγελάδες μεγαλώνουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο για τα τελευταία 200 χρόνια, έτσι ώστε να μπορούν να αναπτύξουν τόσο πολλούς μυς.

Οι εκτροφείς τους ξυρίζουν ακόμα και με συγκεκριμένο τρόπο για να τονίσουν τους μυς τους και το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό. Ακόμα και μια μικρή αγελάδα είναι υπερβολικά μεγάλη και όχι αυτό που θυμόμαστε από τα παραμύθια, αλλά οι αγελάδες της φωτογραφίας είναι πραγματικά τρομακτικές.

Έχουν τόσους μυς που μας είναι δύσκολο πλέον να ξεχωρίσουμε τις αγελάδες τις ίδιες. Μας φαίνεται λίγο δύσκολο να πιάσουμε φιλίες με ένα τέτοιο πλάσμα.

Είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα επιστημονικής εκτροφής, αν και θα προτιμούσαμε κάτι πιο χαριτωμένο. Πιστεύουμε πως είναι καλύτερο να μείνουμε στην αγελάδα του παραμυθιού καλύτερα. 

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες