Πήρε τη βάρκα του και μπήκε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο. Αυτό που κατέγραψε εκεί μέσα, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Στις ακτές της Ρουμανίας βρίσκεται ένα ναυαγισμένο φορτηγό πλοίο που ονομάζεται MV E Evangelia. Δυστυχώς, βυθίστηκε σχεδόν 50 χρόνια πριν, αλλά παραμένει άθικτο ως σήμερα. Ένας άντρας δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να το εξερευνήσει ανεκμετάλλευτη, κι έτσι πήρε και την κάμερα του μαζί. Ήταν έτοιμος να τα τραβήξει όλα σε βίντεο.

Καθώς έκανε καγιάκ στα όμορφα νερά της Ρουμανίας, έπεσε πάνω σε αυτό το ναυαγισμένο φορτηγό πλοίο. Ωστόσο, κρίνοντας από την σημερινή κατάσταση του, ήταν δύσκολο να φανταστεί πώς ήταν κάποτε – τουλάχιστον μέχρι να μπει μέσα.

Η καρδιά του χτυπούσε δυνατά, καθώς έμπαινε στο σκοτεινό εσωτερικό του πλοίου. Απ’έξω, φαίνεται ότι το πλοίο έχει χάσει κάθε δύναμη να κουνηθεί. Είναι σκουριασμένο και σάπιο. Αλλά το εσωτερικό του είναι γεμάτο μυστήρια.

Η σκουριά είχε καταλάβει το εξωτερικό του πλοίου, αλλά ο άντρας ήταν περίεργος να δει πώς ήταν και μέσα. Έτσι, μπήκε με το καγιάκ για να το μάθει.

Δεν είναι όλοι αρκετά γενναίοι, ώστε να μπουν και να εξερευνήσουν το εσωτερικό του πλοίου. Ο άντρας αυτός όμως ήταν τυχερός. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Στην τελική, ήταν ένα πραγματικά σπάνιο εύρημα. Η βόλτα στο εσωτερικό του πλοίου οδήγησε σε απίθανες ανακαλύψεις. Ανυπομονούσε να δει τι είχε απομείνει από τότε που εγκαταλείφθηκε το πλοίο. Το βίντεο είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Δείτε τον ατρόμητο άντρα να μπαίνει μέσα στο τεράστιο πλοίο:

Credit: sharetap.it

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες