Πατέρας και γιος μετατρέπουν ένα παλιό λεωφορείο σε ένα πανέμορφο σπιτάκι.

Το Μάρτιο, ο Patrick αγόρασε ένα μπλε σχολικό του ’90 στο Long Beach της Καλιφόρνια.

Πριν το αγοράσει, το Big Blue ανήκε σε μια εκκλησία, και είναι «το τέλειο λεωφορείο» με τη σχάρα στην οροφή και τον εύκολο χειρισμό του.

Σκοπός του Patrick ήταν να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με το λεωφορείο, κι έτσι ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του ο οποίος τον βοήθησε να το μετατρέψει σε ένα ζεστό σπιτικό.

Πατέρας και γιος έβγαλαν χιλιάδες βίδες για να αφαιρέσουν την οροφή και να αλλάξουν τη μόνωση, το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός ονειρεμένου σπιτιού σε ρόδες.

«Η μητέρα μου ήταν δίπλα μας, και μας έδινε να φάμε, να πιούμε και ό, τι άλλο χρειαζόμασταν. Αγαπώ τους γονείς μου τόσο πολύ», έγραψε ο Patrick.

Την πρώτη μέρα κατάφεραν να βγάλουν όλα τα καθίσματα.

Έβαλαν ξύλινα πατώματα και τέλειο φωτισμό.

Got some of the LED ropes in. #HighonLSD #raveready #busparty #LED #color #tinyhome #skoolie #buslife

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Skoolie Love (@skoolielove) στις

3 μήνες μετά, το Big Blue ήταν έτοιμο. Και έδειχνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Έβαλαν και ένα πάγκο για φαγητό, φρόντισαν τη θέρμανση και τον κλιματισμό, και ο Patrick έκανε μια λίστα με τα μίλια που ταξίδεψαν και τις πολιτείες που επισκέφτηκαν στο ταβάνι. Είχαν επίσης προνοήσει επίσης για κλιματιστικό, αποθηκευτικούς χώρους και οροφή με ηλιακή ενέργεια. «Αποφάσισα να βγω από το παιχνίδι και να ζήσω σε ένα μικροσκοπικό λεωφορείο-σπίτι. Λάτρεψα κάθε μίλι της διαδρομής σε 30 πολιτείες με το λεωφορείο-σπίτι μου» έγραψε ο Patrick στο Imgur.

Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δε ζηλεύω. Εύχομαι (τουλάχιστον) άλλα τόσα μίλια και να πάτε και στις υπόλοιπες 20 πολιτείες.

Credit: distractify.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες