Από μικρή την φώναζαν «αγελάδα» και «τόφαλο». Σήμερα κλείνει αυτά τα στόματα, μία και καλή…

Τι ταξίδι!

Το 2014, τα Κέντρα για τον Έλεγχο των Ασθενειών και το Υπουργείο Παιδείας ενώθηκαν για να μελετήσουν το  bullying. Γνώριζαν ότι το ζήτημα ήταν ένα πρόβλημα αυξανόμενης ανησυχίας και ήθελαν να συγκεντρώσουν απτά δεδομένα. Αυτό που βρήκαν ήταν συγκλονιστικό. Αν και λιγότερο από το 20% των μαθητών είχαν αναφέρει bullying μέσω διαδικτύου, ένας στους τέσσερις είχαν γίνει θύματα bullying παρουσία συνομήλικων τους.

Οι ιστορίες τους περιελάμβαναν περιστατικά σωματικού, ψυχικού και συναισθηματικού bullying, και έριξαν φως στο πόσο σημαντικό έχει γίνει το ζήτημα.

Όπως πολλοί, η Lindsey ήξερε πως είναι να γίνεσαι θύμα του bullying. Όταν ήταν μόλις 5, τα παιδιά άρχισαν να τη φωνάζουν «αγελάδα» και «τόφαλο».

Το 2011, στα 220 κιλά και καθώς υπέρφερε επίσης από άσθμα και διαβήτη λόγω του βάρους της, σκεφτόταν να κάνει μια γαστρική χειρουργική επέμβαση παράκαμψης (bypass), αλλά τελικά την έπεισαν να χάσει τα κιλά με φυσικό τρόπο.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα απίστευτο κατόρθωμα αποφασιστικότητας, πνεύματος και αντοχής. Για όποιον έχει ξεπεράσει κάτι που φαινόταν απίθανο, η ιστορία της Lindsey είναι κάτι που πρέπει να δει.


Credit: wimp.com

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: “Βοηθήστε μας..” Λαρισαίοι πήγαν να ψηφίσουν και κλείστηκαν στο ασανσέρ (video)

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση