Μαμά και Κόρη, ξόδεψαν 86000$ σε Πλαστικές. Το αποτέλεσμα; Τραγικό!

Συχνά πυκνά βλέπουμε ιστορίες που μας κάνουν πραγματικά να αναρωτιόμαστε. Αυτή είναι άλλη μία ιστορία που μας προκαλεί παρόμοια συναισθήματα, η ιστορία της Georgina Clarke και της κόρης της, Kayla Morrris – δύο άνθρωποι ‘τρελοί για δέσιμο’.

Ακούγεται λίγο σκληρό όπως το λέμε αλλά μόλις δείτε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αυτής της μεταμόρφωσης θα καταλάβετε. Όχι μόνο ξόδεψε $86,000 σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει με ένα μοντέλο, αλλά επίσης όλο αυτό χρηματοδοτήθηκε από τη δουλειά της ως stripper.

Οι γυναίκες αυτές έχουν κάνει αύξηση στήθους, botox, extensions στα μαλλιά, ενέσεις στα χείλια και γεμίσματα στα μάγουλα. Όπως και $8.000 για θεραπεία μαυρίσματος.

Η μητέρα της λέει πως νιώθει τυχερή που έχει μία κόρη σαν την Kayla που πληρώνει για τις επεμβάσεις της. Δεν την πειράζει άμα η κόρη της πηγαίνει με αγνώστους ή χορεύει σε μαγαζιά, αφού έτσι μπορεί να ζει το όνειρό της.

Η Kayla ξεκίνησε αυτή τη δουλειά στην ηλικία των 17 με στόχο να κάνει τις εγχειρήσεις και ‘έκανε παρέα’ με έναν μεγαλύτερο άντρα για $1.300 τη βδομάδα.

“Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη. Λατρεύω να πληρώνω για τις επεμβάσεις της, γιατί έτσι πλησιάζουμε το όνειρό μας να μοιάσουμε περισσότερο στην Katie Price. Μου αρέσει πολύ η εμφάνισή μας.”

Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι παράξενο στη συμπεριφορά τους, παρόλο που είναι χαρούμενες με τον εαυτό τους;

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες