Οικογένεια δημοσιοποιεί το τραγικό βίντεο της στιγμής του τρακαρίσματος του γιου της

Θυμάμαι ξεκάθαρα τις στιγμές πριν το τρακάρισμα του φίλου μου. Θυμάμαι να σκέφτομαι “πηγαίνουμε πολύ γρήγορα και περνάμε πολύ ωραία”, κοίταξα το καντράν και το δρόμο μπροστά και σκέφτηκα ότι είμαστε εντάξει. Ωστόσο ο φίλος μου δεν πήρε καλά τη στροφή και πέσαμε σε μια πινακίδα. 

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά ήμασταν και οι δύο καλά. Οι Kyle Careford και Michael Owen όμως δεν ήταν τόσο τυχεροί. Σε ένα παρόμοιο περιστατικό όπου ‘τρέχαν πολύ και περνούσαν απίστευτα’ έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε.

Ο Careford, 20, οδηγούσε και ο Οwen, 21, ήταν συνοδηγός όταν τράκαραν με το κόκκινο Clio στο οποίο επέβαιναν. Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Απριλίου στο Crowborough. Το αυτοκίνητο χτύπησε στον τοίχο εκκλησίας και αναποδογύρισε , σκοτώνοντας ακαριαία και τους δύο. Παρόλο που ήταν συντετριμμένες, οι δύο οικογένειες αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν  το βίντεο από το ατύχημα.

Οι οικογένειες θέλουν το βίντεο αυτό να στείλει το μήνυμα ότι το να οδηγάς γρήγορα και απρόσεκτα μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ο αδερφός του Careford, Ζac, εξηγεί: “Ελπίζουμε να δει ο κόσμος το βίντεο αυτό και έστω και ένας να αλλάξει οδηγική συμπεριφορά θα είναι ευχής έργο, γιατί κανείς δεν πρέπει να βιώνει τον αβάσταχτο πόνο του να χάνεις κάποιον που αγαπάς.”

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Μπορεί να έχει πλάκα το να οδηγείς γρήγορα, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή. Τώρα και οι δύο οικογένειες πρέπει να ζήσουν με τον τραγικό και άδικο χαμό των παιδιών τους.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες